Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Alina Bica îi face praf pe oamenii Laurei Codruța Kovesi: Ce DEZVĂLUIRI face fosta șefă DIICOT

kovesi bica

Procurorii Laurei Codruța Kovesi au fost făcuți praf de Alina Bica. Fostul procuror-şef antimafia s-a comparat cu celebrul gangster american Al Capone. Afirmaţia a fost făcută, într-o notă ironică, la instanţa supremă, în şedinţa de judecată în care Alina Bica a fost audiată în primul dosar de corupţie. Magistratul suspendat a încercat să convingă instanţa că argumentele acuzării nu se susţin şi ar putea, la fel de bine, să fie enunţate în mii de alte cazuri, informează Digi24.

În faţa judecătorilor, Alina Bica a explicat că acuzaţiile procurorilor - care susţin că fosta şefă a DIICOT ar fi aprobat ilegal o despăgubire mult supraevaluată -, sunt contrazise chiar de procesele-verbale ale şedinţelor Comisiei de Despăgubiri în care s-a discutat dosarul omului de afaceri Gheorghe Stelian. Din acele documente, spune Bica, reiese că ea a fost cea care a cerut lămuriri de la expertul care a evaluat terenul.

Citește și: Dragă vecină nimfomană: Așa începe mesajul unui bucureștean către vecina sa care face sex des țipând

„Nu mă gândeam că acest proces-verbal va fi considerat probă. Nu vreau să mă gândesc la procesele-verbale de la Guvern, pe şedinţele de avizare la care participam. Discutam două ore şi se consemnau câteva fraze. Ar putea să îmi facă mii de dosare. Nu mai ies din puşcărie toată viaţa. Eu şi Al Capone”, potrivit declaraţiei Alinei Bica.

Alina Bica a respins şi acuzaţia legată de intervenţiile care s-ar fi făcut pentru ca ea să aprobe vreun dosar de despăgubire.

Citește și: Băutura magică a dacilor a fost recreată de cercetătorii străini: Detaliile care pot revoluționa tot ce se știa

„Nu aveau tupeul să vină. Mi-am construit un fel de a fi de "om al dracului". Aşa eram eu, ăsta îmi era "buhul" şi în Ministerul Justiţiei şi în Guvern. E consemnat pe bandă din şedinţa de Guvern că dacă Bica a semnat, lucrurile sunt legale. O spunea premierul, o spuneau miniştrii. Cine să vină să mă abordeze?”, declară Alina Bica.

Audierea fostei şefe a Parchetului antimafia va continua peste două săptămâni, la următorul termen al procesului.

Citește și: FABULOS Ce nume preferă patronii români pentru firme: De la ”Miorița” la ”Star”

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.