Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Alina Gorghiu, noul președinte PNL: Vasile Blaga știe cât pot să fiu manipulată

Co-preşedintele Partidului Naţional Liberal (PNL), Alina Gorghiu, a declarat vineri, la Galaţi, că al doilea co-preşedinte, Vasile Blaga, a avut timp o lună şi jumătate în timpul campaniei prezidenţiale să vadă dacă poate să fie manipulată sau nu.

Gorghiu a răspuns astfel unei întrebări privind reproşul adversarilor politici, potrivit cărora a fost aleasă co-preşedinte PNL pentru că poate fi uşor manipulată de Vasile Blaga.

"Puteţi să-l întrebaţi pe Vasile Blaga cât de uşor sunt de manipulat, a avut parte de mine deja, am făcut parte din echipa scurtă de campanie, timp de o lună jumătate şi am lucrat cot la cot, aşa că a avut ocazia să vadă cât de uşor sau de greu e să se lucreze cu mine. Asta cu manipularea este cea mai facilă critică, cel mai greu de demonstrat şi n-aş răspunde la aşa ceva, ci la chestii de substanţă, nu glumiţe şi cancanuri. Un om politic are menirea să vorbească lucruri serioase, să se preocupe de construcţie, iar cu Vasile Blaga asta vom face, vom construi, pentru că este foarte mult de lucru. De la momentul fuziunii şi până azi nu s-au făcut decât paşi foarte mărunţi, este adevărat, am avut cel mai mare succes electoral cu Klaus Johannis, însă greul abia acum începe, şi nimic din ce urmează să facem nu va fi uşor, dar sunt convinsă că localele şi parlamentarele vor fi finalul unui proces complicat al fuziunii, dar încununat de succes", a spus Alina Gorghiu.

Ea a adăugat că după o scurtă perioadă de timp va demonstra că din 2000, de când este în PNL, n-a trecut vremea degeaba pe lângă ea.

Alina Gorghiu a făcut apel la "linişte, unitate şi consens", precizând că, după succesul electoral al lui Klaus Iohannis, "greul abia acum începe".

"Am convingerea că sfârşitul de an va fi unul liniştit. Avem nevoie de linişte, unitate, de consens şi avem nevoie de un an mult mai bun în care să înţelegem că trebuie să facem ceva, trebuie să aducem un aer proaspăt şi în politică şi absolut în orice domeniu, pentru că semnalul a fost prea puternic ca să putem să-l ignorăm", a afirmat Gorghiu.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.