Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Ambasadorul Turkmenistanului: 'Echipa mea favorită din România e Rapid, dar nu mai există'

www.gsp.ro
suporteri Rapid București

Ambasadorul Turkmenistanului la București, Shohrat Jumayev, care a evoluat, miercuri, în Echipa Corpului Diplomatic din MAE în meciul demonstrativ cu reprezentativa feminină a României, a declarat că formația sa favorită din România este Rapid, care acum nu mai există, aflându-se acum în procedură de lichidare.

"Echipa mea favorită din România este Rapid. Dar din păcate nu mai există. Îmi plăcea foarte mult de Rapid. Avea un suflet de echipă adevărată", a afirmat ambasadorul, potrivit Agerpres.

Citește și: Dezastru pentru Pandurii: Gorjenii se retrag din liga a doua

Întrebat dacă poate găsi un sponsor pentru a ajuta formația Rapid să își reia activitatea sportivă, Shohrat Jumayev a răspuns: "Aceste lucruri nu intră în competențele mele. Noi putem să susținem o echipă ca și suporteri. Chiar am fost de câteva ori pe Stadionul Giulești".

Referitor la meciul demonstrativ cu reprezentativa feminină a României, câștigat cu scorul de 8-4, ambasadorul Turkmenistanului a afirmat în glumă că jucătoarele i-au protejat pentru că sunt diplomați.

"A fost un meci frumos, ne-am simțit foarte bine pe acest stadion. Iar scorul (8-4 pentru Echipa Corpului Diplomatic) este un pic mincinos, cred că fetele din naționala României ne-au respectat cam mult pentru că suntem diplomați. Dar a fost un meci de prietenie, nu conta cine câștiga sau cine pierdea. Era important ca toți să ne simțim bine. Dacă jucam împotriva naționalei masculine a României scorul era invers și chiar mai mare", a precizat Shohrat Jumayev.

Reprezentativa feminină de fotbal a României a fost învinsă, miercuri, cu scorul de 8-4 (4-0) de Echipa masculină a Corpului Diplomatic din Ministerul Afacerilor Externe într-un meci demonstrativ disputat pe Arena Națională de Capitală.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.