Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Antrenor Hapoel Beer Sheva: Ştiu că Alibec nu a făcut deplasarea, la fel şi Pintilii, dar Steaua este o echipă puternică

Inquam Photos / Octav Ganea
Inquam FCSB Steaua Junior Morais

Tehnicianul echipei Hapoel Beer Sheva, Barak Bakhar, a declarat, miercuri, într-o conferinţă de presă, că ştie că la Steaua nu vor juca în confruntarea din grupele Ligii Europa Denis Alibec şi Mihai Pintilii, însă formaţia bucureşteană este foarte puternică, iar meciul va fi interesant.

"Steaua este o echipă foarte experimentată, cu jucători talentaţi. Noi ne pregătim cât mai bine pentru a face o figură frumoasă, să le aducem o bucurie fanilor. Avem metodele noastre şi ştim plusurile şi minusurile adversarilor. Cu siguranţă va fi un meci interesant, între două echipe bune. Ştiu că Denis Alibec nu a făcut deplasarea, la fel şi Pintilii, dar oricum Steaua este o echipă foarte puternică", a spus Bakhar. "Sper să jucăm bine mâine şi să obţinem bictoria", a adăugat el.

Căpitanul Elyaniv Barda este convins că Beer Sheva va obţine un rezultat pozitiv: "Ştiu şi am tot respectul pentru fotbalul din România. Abia aştept acest meci, un meci important din Europa. Dar sunt convins că jucând acasă, cu publicul de partea sa, Hapoel Beer Sheva va face o figură frumoasă".

Partida Hapoel Beer Sheva – Steaua, din cadrul grupei G a Ligii Europa, se va disputa joi, de la ora 20.00, conform news.ro.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.