Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Suspectul arestat în atacul de la Dusseldorf ar suferi de 'tulburări psihice' UPDATE

UPDATE Presupusul autor al atacului cu toporul care, joi seară, în gara centrală din Dusseldorf (vestul Germaniei), a făcut şapte răniţi, potrivit unui nou bilanţ, suferă de "tulburări psihice", a anunţat poliţia locală, potrivit AFP.

"Suspectul arestat şi care a fost rănit este un bărbat în vârstă de 36 de ani, originar din fosta Iugoslavie, aparent suferind de probleme psihice", a informat poliţia într-un comunicat.

În jurul orelor 20.50 (19.50 GMT), agresorul a coborât dintr-un tren suburban înarmat cu un topor şi a atacat călătorii aflaţi în gară, făcând "şapte răniţi, dintre care trei grav şi patru uşor", a precizat poliţia.

Potrivit forţelor de ordine, individul a sărit de pe un pod în timp ce încerca să fugă şi s-a rănit grav în cădere.

Poliţia a izolat gara şi a desfăşurat unităţi speciale de intervenţie, informând că "ipoteza preliminară este că autorul a acţionat singur".

 

 

UPDATE Conform ultimelor informații, cei doi atacatori au fost înarmați cu un pistol și un topor. Cinci oameni au fost răniți înainte ca cei doi să fie reținuți. Bild spune că încă doi complici ar fi participat la atac și că sunt în libertate. Ei sunt căutați de poliție. Atacula început la ora 21:00 (n.r. ora 22:00 ora României), când un bărbat a atacat mai mulți oameni de pe peron cu un topor.

Atac cu un topor în gara din Dusseldorf, din Germania. Gara a fost evacuată. Doi suspecți au fost reținuți. Cel puțin 4 persoane au fost rănite. Trenurile au fost deviate și nu mai opresc în această stație.

știre în curs de actualizare

content-image

content-image

content-image

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.