Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Avertisment EXPLOZIV de la Bruxelles pentru Liviu Dragnea și Mihai Tudose

Inquam Photos / Octav Ganea
dragnea tudose

Scandalul dintre Liviu Dragnea și Mihai Tudose este privit dintr-o altă perspectivă de europarlamentarul Cătălin Ivan. El susține că instabilitatea guvernamentală nu face deloc bine României pentru că astfel uităm să ne pregătim pentru anul 2019, an în care România va deține președinția Uniunii Europene.

Citește și: BOMBĂ în Guvern: Mihai Tudose riscă să fie DEMIS! Un ministru greu e în CONFLICT cu premierul

Citește și: Mihai Tudose demarează Operațiunea 'Marea Curățenie': planul pentru DĂRÂMAREA lui Dragnea (surse)

Citește și: Un judecător a EXPLODAT, după scenele stupefiante din CSM: STOP cu această nebunie!

”Nu pot sa nu remarc ca, dincolo de discutia despre cine a castigat din noua criza provocata de Liviu Dragnea, un subiect extrem de important nu a fost abordat absolut deloc. Nici macar tangential. Le-a scapat tuturor din vedere faptul ca in mai putin de un an de zile acest guvern va trebui sa inceapa sa lucreze direct cu institutiile europene pentru preluarea presedintiei UE si ca, din ianuarie 2019, Romania va avea aceasta presedintie. 
Este o oportunitate imensa pe care o are România, dar si o responsabilitate pe masura. Timp de sase luni, avem sansa de a influenta agenda europeana astfel incat teme de maxim interes pentru romanii din tara si din afara tarii sa fie discutate cu prioritate de catre decidentii europeni, fie ei sefi de state si guverne, comisari europeni sau europarlamentari. 
In loc de aceasta galceava teleormanean-damboviteana, ar fi fost mult mai util pentru toti sa discutam despre proiectul european al Romaniei, despre prioritatile noastre in urmatoarea perioada si despre strategia prin care obiectivele nationale pot fi atinse. 
Cred ca Mihai Tudose trebuie lasat sa-si faca echipa si sa conduca guvernul in aceasta logica europeana macar pana la jumatatea anului 2019. Dupa aceea, Dragnea poate convoca CEX-ul si poate numi pe oricine”, susține Cătălin Ivan.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.