Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

BEJ Tulcea a admis cinci noi liste cu candidați la alegerile parlamentare

ALEGERI PARLAMENTARE - DAN VOICULESCU - BUCURESTI

Biroul Electoral Judeţean (BEJ) Tulcea a admis, miercuri, listele cu candidaţi la alegerile parlamentare depuse de UDMR, PMP, PNL, ALDE şi PSD, acestea putând fi contestate în următoare 48 de ore, potrivit legislaţiei în vigoare, informează agerpres.ro

Pe listele depuse de UDMR pe primele locuri la Camera Deputaţilor se află Aniko-Maria Fejer şi Csongor Incze, aceştia ocupând de altfel şi primele două locuri pe listele candidaţilor UDMR la Senat.

OFICIAL - Traian Băsescu, candidat PMP la Senat/ Listele PMP Bucureşti


PMP îi are în fruntea listei pentru Camera Deputaţilor pe fostul preşedintele al Consiliului Judeţean, Victor Tarhon şi pe Silviu Ştefan Petcu, iar pentru Senat îi propune pe primele două locuri pe Ion Ganea şi Alexandru Perianu. 

Primele două locuri de pe lista PNL pentru Camera Deputaţilor sunt ocupate de actualul deputat Vasile Gudu şi de consilierul judeţean George Şişcu, cele pentru Senat fiind ocupate de senatorul Octavian Motoc şi de consilierul judeţean Nicolae Chichi.

Cine este cu ADEVĂRAT noul ministru al Fondurilor Europene


La Camera Deputaţilor, ALDE îi propune pe primele două locuri eligibile pe actualul deputat Octavian Popa şi pe consilierul judeţean Petre Badea, aceleaşi locuri fiind ocupate pe lista pentru Senat de Radu Vasile Romul şi de Rodica Perpelea. 

Pe listele depuse de PSD pe primele două locuri la Camera Deputaţilor se află viceprimarul oraşului Tulcea, Andaluzia Luca, şi fostul guvernator al Rezervaţiei Biosferei Delta Dunării, Lucian Simion, iar la Senat primele două locuri sunt ocupate de senatorul Eugen Teodorovici şi consilierul local Lavinia Vizauer. 

Şi alte formaţiuni politice au anunţat că au depus joi la BEJ liste cu candidaţi la alegerile parlamentare, Uniunea Salvaţi România numărându-se printre acestea. 

Membrii BEJ se vor reuni vineri după-amiază în şedinţă pentru a analiza dosarele care se depun în partea doua a zilei de joi. 

Până joi dimineaţa, membrii BEJ au admis listele cu candidaţi la alegerile parlamentare întocmite de Partidul România Unită.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.