Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

BOMBĂ în cazul morții Stelei Popescu: Anunț de la Parchet, ce ipoteze iau în calcul anchetatorii

Inquam Photos / George Călin
crima sinucidere politie

Actriţa Stela Popescu, în vârstă de 82 de ani, a murit joi, ea fiind găsită decedată în locuinţa sa. Primele informaţii arată că fiica adoptivă a acesteia a sunat la 112, după ce a găsit-o pe actriţă căzută în holul casei.

Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă Bucureşti-Ilfov a precizat că la 112 a fost primit un apel de la o persoană care anunţa "existenţa unei persoane de sex feminin cu probleme respiratorii severe, în strada Alexandru Donici".

Citește și: Premierul Mihai Tudose le furnizează material procurorilor DNA! Dezvăluirea INCENDIARĂ făcută, joi, în Parlament

La faţa locului au fost trimise două echipaje SMURD (tip B şi C), însă actriţa era decedată, nemaiputând fi făcute manevre de resuscitare.

La locuinţa actriţei se află, pentru cercetări, şi un echipaj de poliţie.

Parchetul de pe langa Tribunalul Bucuresti a deschis un dosar, iar Serviciul Omoruri, de la Poliţia Capitalei, compartimentul Morţi Suspecte, cercetează decesul Stelei Popescu. Așadar, anchetatorii consideră suspectă moartea Stelei Popescu.

Citește și: Primarul Gabriela Firea are propriul ziar! Cine se ocupă de el – a colaborat și în trecut cu edilul Capitalei

”Cu privire la decesul actritei Stela Popescu va informam urmatoarele: Trupul neinsufletit va fi ridicat si transportat la INML in vederea efectuarii necropsiei pentru a fi clarificate anumite aspecte de natura medicala. Cercetarile sunt efectuate de catre compartimentul Morti Suspecte din cadrul Serviciului Omoruri, sub coordonarea Parchetului de pe langa Tribunalul Bucuresti.”, anunță autoritățile.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.