Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Călin Popescu Tăriceanu, atac dur la adresa DNA şi SRI: 'Intră în beţia puterii'

www.secundatv.ro
tariceanu

Preşedintele Senatului, Călin Popescu Tăriceanu, lansează ofensiva către SRI şi DNA după ce i s-a deschis dosar penal. Şeful ALDE dă de pământ cu instituţiile şi spune că acuzaţiile la adresa lui sunt total neadevărate, dar şi fabricate.

"Sunt acuze străvezii şi care fac lumea să zâmbească. Nu după 8 zile sau 8 luni sunt chemat ca martor, ci după 8 ani. Sunt citat ca suspect, ca persoană privată, apoi devin Preşedintele Senatului. Îmi ridică semne de întrebare toată această situaţie. Semne de întrebare justificate. Binomul funcţionează ca o super putere. Nu există niciun control asupra lui şi e de o gravitate extraordinară acest lucru. ", a tunat Tăriceanu la RTV.

Citeşte şi: Dezvăluiri FĂRĂ PRECEDENT despre Zoltan Teszari: Ce a făcut patronul RCS-RDS

Şeful Senatului nu se opreşte aici. Continuă seria dezvăluirilor şi îl loveşte şi pe preşedintele Klaus Iohannis. "Căderea guvernului Ponta nu a fost o întâmplare. A fost un plan bine pus la punct şi a reuşit până la urmă. E grav că se întâmplă asta. E un monopol de putere la fel ca în timpul guvernării Băsescu PDL. E un atentat la democraţie. Nu ne îndreptăm spre democraţie, e o figură penibilă şi ridicolă în Uniunea Europeană. Încercăm să construim puterea după bunul plac al unei persoane.  Când aceste structuri scapă de orice control funcţionează ca în statele de lumea a treia. Sub paravanul combaterii corupţiei, aceste instituţii intră în beţia puterii. E o mentalitate a ţărilor care au trecut prin comunism. Cine nu e cu noi, trebuie eliminat. Domnul preşedinte nu are nicio calitate să îmi ceară demisia. ", a spus Tăriceanu.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.