Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Cătălin Predoiu îi aruncă mănușa Gabrielei Firea

agerpres.ro

Candidatul PNL la Primăria Capitalei la alegerile locale din 2016, Cătălin Predoiu, îi aruncă mănușa candidatului PSD, Gabriela Firea, și propune organizarea a trei dezbateri unu la unu în ultima săptămână de campanie electorală.

”Este o invitație publică, staff-ul de campanie poate conveni în mod flexibil, ar fi bine să fie trei dezbateri cu doamna Firea oriunde, în parc, în Voluntari, într-o stație de taxi, într-o fabrică dezafectată, pe un teren expropriat ilegal, oriunde vrea doamna Firea, oriunde e pericol pentru București, ca să fim în mijlocul acțiunii”, a declarat Cătălin Predoiu.

Totodată, Cătălin Predoiu i-a adresat candidatului PSD Gabriela Firea și o întrebare publică privind situația taximetriei în București.

“E o problemă cu taxiurile, lumea vorbește că o parte din ele sunt licențiate, prin interpuși, de dl Pandele. Eu nu am adus nicio acuzație, am pus o întrebare publică. Am spus că nu este respectată legea și că un protocol încheiat de Primărie care limitează numărul taxiurilor din Ilfov este încălcat sistematic. Am spus că aparatul Primăriei nu funcționeză în acest moment cum ar trebui. Licențele se acordă foarte greu, autorizațiile se acordă greu, sunt suspiciuni de corupție, există blocaje pe lina circuitului documentelor și am ridicat aceste două probleme la nivel principial și teoretic. Cetățenii Capitalei au auzit și vorbesc. Datoria mea de om politic este să pun această întrebare. Nu este o acuzație, nu e atac la persoană, nu e proces de intenție. De ce nu ar fi demnă de dezbatere publică și această temă? Eu nu am dreptul să tac, nu acuz fără probe. Legea îmi permite să întreb, calitatea de candidat mă obligă să întreb și întreb. Se poate răspunde cu DA sau cu NU, dar aș vrea să fie public!”, a subliniat Cătălin Predoiu.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.