Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Ce face Carmen Iohannis în SUA, în timp ce soţul său se întâlneşte cu liderii lumii

iohannis carmen

Preşedintele a început miercurea trecută o vizită oficială în Statele Unite ale Americii, cu ocazia summitului ONU care are loc la New York. ONU împlineşte 70 de ani de existenţă, iar România marchează 60 de ani de când a devenit membră a acestei organizaţii.

Alături de preşedinte se află şi soţia sa, Carmen Iohannis. Prima doamnă are un program mai lejer decât soţul său. Astfel, în timp ce Klaus Iohannis se întâlneşte cu lideri ai lumii, preşedinţi şi reprezentanţi ai mediului de afaceri din SUA, Carmen Iohannis are program de shopping.

"Doamna Carmen, care nu avea treabă cu întâlnirile preşedintelui, a fost la shopping. Doar la Consulatul nostru l-a însoţit pe soţul său. Cei doi au fost bine primiţi de românii din aici, care au făcut nenumărate poze cu familia prezidenţială”, ne-au spus surse din apropierea preşedintelui", au declarat surse din preajma preşedintelui, pentru libertatea.ro.

Preşedintele Klaus Iohannis a ajuns luni la Washington, unde urmează să se întâlnească cu vicepreşedintele american Joe Biden. Întâlnirea dintre cei doi oficiali va avea loc la Casa Albă. Discuţiile vizează consolidarea în continuare a Parteneriatului strategic dintre România şi SUA, în special dimensiunea economică. România doreşte mai multe investiţii americane.

Vezi şi: Klaus și Carmen Iohannis, așa cum nu i-ai mai văzut vreodată / FOTO

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.