Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Ce o așteaptă pe Kovesi? Scenariu lansat de un jurnalist: 'Ştiu de la un europarlamentar'

KOVESI

Scenariul cu privire la demisia Laurei Codruţa Kovesi, lansat de Sorin Roşca Stănescu, nu s-a adeverit. Totuşi, un alt jurnalist susţine că şefa DNA îşi negociază trecerea într-o altă funcţie.

Jurnalistul Mirel Curea, redactor-şef adjunct al ziarului "Evenimentul zilei", a declarat la Antena 3, duminică seara, că şefa DNA încearcă o negocieze pentru preluarea unei funcţii la Bruxelles.

Vezi şi: Vizita ambasadorului Germaniei nu a avut niciun efect asupra opțiunilor lui Tudorel Toader: 'I-am spus următorul lucru'

"Joacă tare pentru nişte asigurări. Se încearcă nişte negocieri cu nişte europarlamentari pentru un exil la Bruxelles. Nu toate grupurile de influenţă de la Bruxelles au chef de doamna Kovesi. Unii nici nu vor să auda de ea. Eu stiu de la un europarlamentar", a afirmat Curea.

Zilele trecute, Parlamentul European a votat înfiinţarea instituţiei procurorului european, care să ancheteze fraudele cu fonduri europene în toată Uniunea Europeană. Au existat deja speculaţii că şefa DNA ar putea fi propulsată în fruntea noii structuri europene de parchet.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.