Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Ce se pune la cale? Lovitură pentru Traian Băsescu în plină campanie: Chemat în fața JUDECĂTORILOR

basescu-938x535

Lovitură pentru Traian Băsescu. Fostul preşedinte ajunge în faţa judecătorilor în plină campanie electorală în scandalul dezvăluirilor făcute de fosta noră a lui Măgureanu.

Traian Băsescu merge în instanţă, luni, pentru a lămuri acuzaţiile pe care i le aduce Alina Petre, informează România TV. Între timp, Alina Petre a publicat pe contul personal de Facebook o aducere aminte că aceste nu este uşă de biserică o întreagă listă cu lucruri pe care le-a făcut fostul preşedinte de-a lungul timpului.

Citește și: Pozițiile SEXUALE care-i ÎNNEBUNESC pe bărbați

"Mâine am primul termen în dosarul deschis de fostul și "unicul" Președinte Traian Băsescu. Figura politică controversată, care atacă pe toată lumea pe toată lumea, lately. Mă miră ipocrizia unui om care își mai dorește să se afle și pe listele parlamentare, în condițiile în care mulți dintre candidați se află pe listele DNA-ului. Bine-nțeles, li se "fabrică" dosare pe bandă și oricum, legal, respectăm prezumția de nevinovăție Tot acest domn în vârstă, care se agită suspect de mult în ultimul timp, foarte "deontologic", este de părere că Președintele Klaus Iohannis a dat dovadă de "mârlănie" pentru că s-a așezat la Masa Tăcerii din Târgu Jiu, întrebându-se contrariat: "Pe oamenii aceştia, oare, nu-i învaţă nimeni bunul simţ?"

Eu sunt copleșită de sinceritatea lecției de bune maniere și de bunul simț transmise de fostul președinte, în doar câteva exemple, sesizate de mine de-a lungul timpului:

Citește și: Costă 10.000 de dolari kilogramul: Alimentul care te sperie cu prețul lui

1) Întrebat de către o jurnalistă de la Antena 1 despre cum vede Poliţia română, acesta a răspuns: "În orice caz, mult mai frumoasă decât tine" (2005)

2) Despre Lavinia Șandru: "Îi atrag atenția ca în politică e foarte ușor sa ajungi pe centura politicii" (2005)

3) Despre ziaristul Ovidiu Zară: "Câte un găozar d'ăsta crede că ne poate întinde capcane în modul ăsta" (2006)

4) Către o ziaristă la Timișoara, care îi ceruse să explice cum s-a desfășurat cursul de prim ajutor la care asistase: "Dacă te urci pe masă, îti arăt ce-am învăţat" (2006)

5) Către ziarista Andreea Pană, care încerca să îi ia o declarație: "Păsărică, tu nu ai altă treabă?". După ce i-a luat telefonul, a numit-o pe jurnalistă "ţigancă împuţită" (2007)

Citește și: Dragnea pierde guvernarea!

6) Către o jurnalistă care întrebase despre rezultatul unei moțiuni de cenzură: "Sigur, vin direct în birou la tine să o facem" (2007)

7) Către un jurnalist al Antenei 3, pe holul Palatului Parlamentului: "Băi, caraghiosule!" (2009)

8) Despre Președintele Senatului de la acea vreme: "O să rămână virgin dacă își pune centura de castitate. Fiind al doilea om în stat, o să-i oferim o centură, să și-o pună" (2009)

9) Către un lider politic, a cărui soție își pusese capăt zilelor: "un bărbat căruia nu i s-a întâmplat niciun incident dramatic în care să-şi lase soţia singură şi să ajungă în situaţii dificile" (2009)

Citește și: Cum se consumă și se păstrează CORECT ouăle

10) Către o jurnalistă despre care se știa că e diagnosticată cu o maladie gravă: "Dumnezeu să ne dea sănătate cât adevăr spunem legat de povestea pe care ați prezentat-o în prima pagină a ziarului de mâine!"

Îi transmit Domnului Ex Președinte că pe mine nu mă impresionează apelative lipsite de mârlănie, gen "țigancă împuțită" și "Fă, Doina!", în care găsesc o profundă legătură de stil. Îi doresc "succesuri" multe în acest proces și mult noroc în alegeri. Eu sigur voi vota cu dânsul!

Ps: Ca să fii demon îți trebuie o inteligență aparte! Nu e cazul! Inspiră-te de la "prieteni"!"

Alina Petre, fosta noră a lui Virgil Măgureanu, a scris pe Facebook că a fost dată în judecată de Traian Băsescu, fostul preşedinte cerându-i daune morale de 100.000 de lei. În replică, Alina Petre a anunţat că şi ea l-a dat în judecată pe Traian Băsescu pentru calomnie şi îi cere un leu daune morale.

Citește și: SCANDAL monstru cu Traian Băsescu la Realitatea TV: 'Ești un TRĂDĂTOR'

"Când să mă hotărăsc și eu, ca orice fată blondă, să-mi pun poze din vacanțe sau să scot ceva din puțul gândirii, mă trezesc cu acțiunea în Instanță înaintată de Domnul Traian Băsescu.

Păi ce făcuși, Bre?!:))) Te răzgândiși? Așa e cu oamenii mai în vârstă, sunt extrem de indeciși. Așa era și un bunic de-al meu, până cumpăra un pui, se răzgândea de 10 ori.

Acum fără glumă, că asta e tot ceea ce mi-a rămas, Domnul Traian Băsescu dorește de la moi nu mai puțin de 100.000 ron. Stai la coadă, Tataie! Mai sunt și prietenii din la Famiglia înainte. Ce, vrei să te bagi în față, ca Tăriceanu??? Nu-i frumos! Și vezi că pe vremea când ziceai că eram eu nefericită, am mai văzut și eu scenarii din astea", a scris Alina Petre pe Facebook.

Citește și: MOMENTE GROAZNICE: CE a putut să mănânce un rechin, într-un acvariu imens / VIDEO

Contactată de România TV, Alina Petre a confirmat că a primit prin poştă chemarea în instanţă prin care Traian Băsescu îi cere 100.000 de lei. Dar, a adăugat fosta noră a lui Virgil Măgureanu, şi ea l-a dat în judecată pe Traian Băsescu în urmă cu câteva luni, pentru calomnie, şi îi cere daune morale de un leu. Acelaşi lucru l-a făcut şi avocatul Florin Ghiulbenghian, a mai precizat Alina Petre.

Traian Băsescu o mai ameninţase pe Alina Petre că o dă în judecată pentru afirmaţiile sale, dar a renunţat, la sfaturile avocaţilor. "Am vrut să o dau în judecată, dar mi-a spus avocatul că o aventuală plângere în justiţie mi-ar fi respinsă. Doamna a ştiut cum să vorbească şi nu poate fi acuzată. Oricum, a făcut mai multe erori. Oamenii acuzaţi de finanţarea campaniei din 2009 nu au fost la PDL. Poate în altă parte", spunea fostul preşedinte în martie.

Citește și: Asta e planta care te face mai DEȘTEPT

Traian Băsescu a avut şi o postare ironică pe Facebook. "O fostă doamnă Măgureanu, supărată după divorţ, mă amestecă în poveştile dubioase ale anturajului mafiot în care se pare că a trăit, "crezând" că eu, Preşedintele României, aş fi ştiut despre presupusa ucidere a unui oarecare Codruţ Marta. Nu m-aş mira să "creadă" că ştiam şi despre uciderea Elodiei. Trăiască libertatea de exprimare pe care o susţin!", a scris Traian Băsescu pe Facebook.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.