Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Cea mai cunoscută avocată din România spune totul despre Liviu Dragnea: Cine îl urmărește și cine plătește

captura TV
Liviu Dragnea

Dezvăluire incendiară a avocatei lui Liviu Dragnea! Maria Vasii a aruncat o adevărată bombă, la Antena 3, în emisiunea „100 de minute”. Apărătoarea șefului PSD susține că clientul său este urmărit pas cu pas de o companie de investigații private din Anglia, angajată de Rise Project.

Citeşte şi: Dacian Cioloş AMENINŢĂ cu procese un deputat PSD. 'Va da explicaţii în instanţă'

Vasii a transmis că Liviu Dragnea a fost atenționat printr-un sms de acest lucru. „Domnul Dragnea a primit acest mesaj: Rise Project a angajat o companie de investigații private din Anglia să stea după dumneavoastră. Unde sunteti? (…) Să urmărești o persoană în timp ce ai o anchetă penală deschisă este interzis de lege, atât prin dreptul intern, cât și prin cel internațional, ca o anchetă privată să se desfășoare concomitent cu o anchetă judiciară. Să invadezi viața privată a unei persoane numai în scopul de a afla informații și date pe care ulterior să le transpui în ceva penal (…) este ilegal și imoral”, a dezvăluit Maria Vasii, la Antena 3, conform bugetul.ro.

Citeşte şi: Fostul ministru PSD ameninţat cu judecata de Dacian Cioloş: 'Nu vă spun'

La 7 iulie, procurorii DNA au confirmat că au în lucru un dosar penal, in rem, sub aspectul săvârşirii unor infracţiuni de corupţie şi asimilate corupţiei, în legătură cu o parte dintre dezvăluirile RISE Project, în cadrul anchetei fiind solicitate relaţii de la autorităţi din Brazilia. Afacerile apropiaţilor lui Liviu Dragnea sunt anchetate de DNA. Direcţia Naţională Anticorupţie anunţă că există un dosar deschis încă din februarie anul trecut legate de afacerile companiei Tel Drum.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.