Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informaÈ›ii È™i È™tiri
  • experienÈ›a premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi È™tiri, exclusivități È™i breaking news
DESCARCÄ‚ APLICAÈšIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Cel puţin patru persoane sunt căutate de poliţie după atentatul din Spania

www.sky.com
atentat Barcelona

Forţele de ordine căutau în continuare cel puţin patru persoane vineri, la o zi după atentatele jihadiste de la Barcelona şi Cambrils care au făcut 14 morţi şi peste o sută de răniţi, relatează AFP care citează cotidianul spaniol La Vanguardia. Printre acestea se află Moussa Oukabir, fratele marocanului Driss Oukabir, reţinut joi la Ripoll, la o sută de kilometri nord de Barcelona.

Alte trei persoane sunt, de asemenea, căutate, potrivit jurnalului, o informaţie confirmată pentru AFP de o sursă din rândul poliţiei care a atras atenţia că lista s-ar putea lungi. Guvernul regional al Cataloniei a refuzat să comenteze aceste informaţii. Percheziţii erau în curs de desfăşurare în jurul orelor 17.00 (16.00 GMT) în mai multe apartamente din Ripoll, a constatat un corespondent al agenţiei France Presse aflat la faţa locului, conform Agerpres.

Purtătorul de cuvânt al poliţiei regionale, Josep Lluis Trapero, a declarat că ancheta lasă să se întrevadă existenţa unui "grup de persoane" care au acţionat concertat în Catalonia, mai ales la Ripoll şi Alcanar.

ACTIVEAZÄ‚ NOTIFICÄ‚RILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.