Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Clubul care l-a făcut mare pe Hagi A DISPĂRUT

www.gsp.ro

Farul Constanța, una dintre echipele de tradiție a fotbalului românesc, a primit o veste îngrozitoare. Echipa care l-a dat fotbalului pe Gică Hagi a intrat în faliment! Definitiv și irevocabil!

Curtea de Apel Constanţa a dat soluţia în dosarul în care CC Insol SPRL, lichidator judiciar al debitoarei Clubul Sportiv Fotbal Club Farul Constanţa, care avea calitatea de contestator, iar mai multe persoane (printre care şi cinci foşti jucători) şi două instituţii erau „intimaţi“, materia dosarului fiind „faliment“, iar stadiu procesual - „contestaţie în anulare - recurs”. Tipul soluţiei a fost „respinge contestaţia în anulare“, iar soluţia pe scurt - „Respinge contestaţia în anulare, ca nefondată. Irevocabilă“.

Citește și: UEFA inovează: Apare o nouă competiţie pentru echipele naţionale

Contestaţia în anulare era ultima cale de atac a FC Farul, după ce instanţa dăduse o soluţie defavorabilă în ce priveşte recursul depus de clubul constănţean la decizia din 12 octombrie 2015 a Tribunalului Constanţa de începere a procedurii falimentului, solicitată ca urmare a mai multor restanţe financiare.

În aceste condiţii, după cum a declarat Corina Curutz, administratorul CC Insol SPRL, „clubul a intrat în faliment, definitiv şi irevocabil. Am formulat contestaţie în anulare, care era ultima cale de atac, dar ea a fost respinsă. În continuare, se vor conserva bunurile, se vor evalua şi se vor vinde“, anunță ziuaconstanta.ro.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.