Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

CNMR: 'Salutăm depășirea crizei politice și susținem nominalizarea prim-ministrului'

CNMR

Coaliţia Naţională pentru Modernizarea României anunță că susţine Programul de guvernare al Cabinetului Grindeanu, respectiv acele puncte care corespund cu Planul Naţional pentru Modernizarea României al Coaliţiei. CNMR va monitoriza atent actualul Guvern şi va semnala societăţii eventualele derapaje.

CNMR constată că există principii comune asumate atât în Programul de guvernare al noului Guvern, cât şi în Planul Naţional pentru Modernizarea României al CNMR, respectiv susţinerea unei guvernări trasparente, predictibile şi responsabile, precum şi asumarea de către Guvern a unei consultări permanente cu actorii relevanţi ai societăţii civile şi cu grupurile de cetăţeni în formarea politicilor publice. Un alt punct comun îl reprezintă susţinerea actului de justiţie, a educaţiei, sănătăţii, securităţii naţionale, apărării, mediului de afaceri, etc.

Citește și: Traian Băsescu DESFIINȚEAZĂ decizia lui Iohannis: 'NU așa se face'

CNMR reiterează afirmarea celor 51 de măsuri CONCRETE pentru modernizarea României în diverse domenii de activitate, precum şi promovarea unor viziuni pe termen lung pentru România.

Astfel, CNMR îşi exprimă încrederea că implementarea acestor măsuri vor conduce la dezvoltarea şi modernizarea României.

Măsurile negociate și stabilite prin acord de către Coaliție cu Parlamentul, grupurile parlamentare, comisiile parlamentare de specialitate și partidele politice privind creșterile bugetare pentru educație și cercetare precum și setul de politici publice ce vizează sănătatea, apărarea precum și absorbția fondurilor structurale grav întârziată în acest moment. De asemenea, setul de masuri propus de CNMR pentru protejarea capitalului economic intern și încurajarea antreprenoriatului romanesc.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.