Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

TRAGEDIE feroviară în Olanda. Mai multe persoane sunt rănite - FOTO

UPDATE:

Mai multe persoane au fost rănite vineri la prânz, în nordul Olandei, în urma coliziunii dintre un camion-cisternă care transporta lapte şi un tren care a deraiat apoi din cauza impactului, transmite AFP., potrivit agerpres.

Camionul tocmai plecase de la o fermă din localitatea Winsum şi probabil a traversat calea ferată printr-un loc care nu era supravegheat, a scris poliţia locală pe Twitter. Conform imaginilor difuzare de postul NOS, accidentul s-a petrecut într-un loc unde paralel cu calea ferată curge un canal, iar trenul s-a înclinat pe panta canalului după ce a deraiat, fără să se răstoarne complet. 

Şoferul camionului nu a fost rănit, dar sunt mai mulţi răniţi în rândul pasagerilor trenului, o sigură persoană fiind deocamdată transportată la spital. Nu s-a precizat numărul răniţilor. 

Accidentul s-a produs între localităţile Groningen şi Roodeschool, aproape de frontiera cu Germania.

Ştire iniţială:

Mai multe persoane au fost rănite, vineri la prânz, în urma coliziunii dintre un tren şi un camion în nordul Olandei, relatează agenţiile internaţionale de presă.

Poliţiştii spun că accidentul s-a petrecut atunci când un camion încărcat cu sticle de lapte a rămas blocat pe şine, la o trecere de nivel cu calea ferată nesemnalizată. În urma impactului puternic, locomotiva şi vagoanele au deraiat.

Nu se ştie deocamdată numărul precis al răniţilor sau starea de sănătate în care se află aceştia.
content-image
Şoferul camionului a scăpat nevătămat şi acum este interogat de către autorităţile din oraşul Winsum, în apropiere de graniţa cu Germania.
Nu este prima tragedie petrecută în micuţul oraş olandez. În 1980, nouă persoane şi-au pierdt viaţa după ce două trenuri de pasageri s-au ciocnit din cauza ceţii dense.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.