Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Comisia pentru alegerile din 2009, cu UȘILE ÎNCHISE/UPDATE: discuții HALUCINTANTE

Comisia parlamentară de anchetă pentru alegerile din 2009, în jurul căreia s-a stârnit atât de multă vâlvă se va desfășura cu ușile închise sau cel puțin acestea sunt dispozițiile, până la o eventuală nouă decizie a membrilor acestei comisii.

Citește și: Comisia parlamentară de anchetă a alegerilor din 2009 începe lucrul. Cine este primul audiat

UPDATE: Jurnaliștii au fost primiți în sală la începutul ședinței, iar dezbaterile politice din Comisie au degenerat într-un scandal între putere și opoziție.

Membrii titulari de la PNL și USR nu au venit cu toții în Comisie și au trimis supleanții. Această chestiune a stârnit nemulțumirea celor de la PSD-ALDE, pentru că trebuie votat regulamentul comisiei și supleanții nu ar putea da un vot la fel de valid ca membrii titulari.

După mai multe discuții în contradictoriu s-a decis să se intre pe ordinea de zi, să se discute regulamentul, dar să nu se dea un vot final.

UPDATE 2: Deputatul PNL Florin Roman a explicat că imediat după ce presa a părăsit sala, cei de la PSD-ALDE au fost de acord ca și supleanții să voteze la regulamentul comisiei și s-a trecut imediat mai departe cu discuțiile.

Pentru ziua de azi, Comisia va fixa programul pentru perioada următoare și va fi stabilită ordinea în care vor fi audiați cei implicați în scandalul ”sufrageria lui Oprea”.

Până la noi dispoziții, președintele comisie, senatorul PSD Mihai Fifor, va comunica public, la finalul ședinței, ceea ce s-a discutatîn spatele ușilor închise.

Membri comisiei susțin că ar putea exista ședințe la care ședințele să se desfășoare cu usile deschise.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.