Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Condamnare FABULOASĂ pentru Omar Hayssam

omar-hayssam

Curtea de Apel Ploiesti a decis, joi, ca Omar Hayssam va face 23 de ani si patru luni de inchisoare in cele trei dosare in care a fost condamnat, conform noului Cod Penal.

Decizia magistratilor din Ploiesti nu este definitiva, putand fi contestata in termen de trei zile, informeaza Mediafax.

Magistratii au judecat sesizarea Comisiei de la Penitenciarul Margineni in cazul lui Hayssam si au stabilit, in conformitate cu prevederile noului Cod Penal, o pedeapsa de 23 de ani si patru luni de inchisoare si cinci ani de interzicere a dreptului de avea calitatea de administrator sau de membru al consiliului de administratie al unei societati comerciale.

Omar Hayssam a fost condamnat in dosarul rapirii celor trei jurnalisti in Irak, al inselaciunii in cazul "Volvo" si al fraudelor din dosarul "Foresta Nehoiu".

Astfel, in dosarul de terorism s-a redus pedeapsa principala de 20 de ani inchisoare aplicata pentru comiterea infractiunii de complicitate la acte de terorism la maximul special prevazut acum, si anume 13 ani si patru luni de inchisoare.

Potrivit noilor prevederi, CA Ploiesti a stabilit pentru Hayssam pedeapsa cea mai grea, mentionata mai sus, la care a fost adaugat un spor de o treime din totalul de 30 de ani al tuturor celorlalte pedepse primite.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.