Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Contre politice între Băsescu și Blaga, la Alba Iulia

Aktual24.ro
basescu

Preşedintele Partidului Mişcarea Populară, Traian Băsescu, le-a cerut delegaţilor prezenţi duminică, la Alba Iulia, la lansarea candidaţilor formaţiunii la alegerile locale din judeţ, să 'uite' declaraţia făcută de copreşedintele PNL Vasile Blaga, care a susţinut că PMP este, ca şi ALDE, un 'partid de căzături', Băsescu adăugând că 'nimeni nu poate cere tuturor responsabilitate şi nici decenţă', informează Agerpres

'Mi s-a părut, totuşi, că v-aţi referit prea mult la o expresie a domnului Blaga. Vă rog mult, e doar Blaga. Uitaţi-o. Nimeni nu poate cere tuturor responsabilitate şi nici decenţă. Ca atare, să ne vedem de ale noastre', a spus Traian Băsescu în faţa celor cinci sute de delegaţi din Alba, din care unii şi-au exprimat nemulţumirea faţă de afirmaţia făcută, sâmbătă, de liberalul Vasile Blaga, tot la Alba Iulia. 

Anterior, întrebat de jurnalişti cum comentează declaraţia lui Blaga, Traian Băsescu, le-a cerut acestora să nu insiste pe acest subiect. 'Bine. E părerea lor (a liberalilor . n.r.). Nu insistaţi, că ....', a spus şeful PMP. 

Prezent sâmbătă la lansarea candidaţilor liberali din Alba la locale, copreşedintele PNL Vasile Blaga a criticat PMP şi ALDE şi pe liderii acestor partide, Traian Băsescu şi Călin Popescu-Tăriceanu, despre care a spus că "se străduiesc să pescuiască în ape tulburi". 

"Sunt doi domni care tot vorbeau de necesitatea unificării dreptei. Şi o puteau face domniile lor în 2005. Şi aşa s-au străduit amândoi să unifice dreapta, încât, după ce ne-am hotărât noi chiar să o unificăm, fiecare şi-a tras partid, unul de la perdea şi altul de acasă. Şi acum se străduiesc amândoi să pescuiască în ape tulburi. (...). Sunt partide de căzături, pentru că aşteaptă nemulţumiri în marele PNL, în speranţa că dacă un pedelist s-o fi supărat pe PNL să meargă la PMP şi dacă un penelist s-a supărat pe PNL să meargă la ALDE. Nu vor avea noroc în viaţă", a declarat Vasile Blaga.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.