Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Cozmin Guşă, avertisment DUR: 'Este un lucru la fel de grav ca revoluţia fiscală...'

cozmin gusa

Cozmin Guşă a comentat amenzile record primite de Realitatea TV din partea CNA. "Se încearcă blocarea exprimării libere", a spus analistul, care a precizat că oprimarea presei de către partidele politice este un lucru la fel de grav ca aşa-zisa revoluţie fiscală.

"Ce nu ştiu domnii de la CNA este că noi le-am scanat toate comandamentele politice. Aceste mecanisme politice contondente vor fi devoalate prin dovezile pe care le avem. Comandamente atât din PSD, cât şi din PNL. Este un lucru la fel de grav ca revoluţia fiscală. Se încearcă blocarea exprimării libere. Noi putem să greşim, dar nu avem gânduri de răzbunare", a explicat Cozmin Guşă la Realitatea TV.

Acesta a precizat că presa se împarte între două lumi: cea a patronilor şi cea a politicienilor. "Presa de astăzi a fost pusă într-o menghină a distrugerii din două părţi: patronii media şi politicienii, care au speculat dorinţa de putere a patronilor din presă şi i-au păcălit de fiecare dată", a declarat Cozmin Guşă.

Televiziunea Realitatea TV a fost amendată, marţi, cu 85.000 de lei de Consiliul Naţional al Audiovizualului (CNA) pentru o ediţie a emisiunii „Jocuri de putere”, moderată de Rareş Bogdan, difuzată pe 28 septembrie, în care au fost lansate atacuri la adresa instituţiei, după ce Consiliul amendase postul cu aceeaşi sumă.

Emisiunea, desfăşurată în prezenţa jurnaliştilor Oreste Teodorescu, Grigore Cartianu, Sorin M. Ioniţă şi a avocaţilor Constantin Durgheu şi Giorgiu Coman, a avut titluri precum: ”Slugile lui Dragnea, amendă maximă pentru Realitatea”, ”Amendă colosală diktată împotriva lui Bogdan”, ”Şocant! CNA condamnă recursul la istoria României”, ”CNA ne cere să uităm istoria. Nu vom face asta!” şi ”Pedepsiţi de CNA pentru exces de patriotism”.

Citeşte şi: LOVITURĂ pentru şoferi! Primele detalii despre noul TIMBRU DE MEDIU. Noul impozit ar putea fi plătit anual .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.