Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Cristian Diaconescu îi ia fața Elenei Udrea! Ce propunere i-a făcut lui Traian Băsescu

basescu diaconescu udrea

Cristian Diaconescu a început să-i plătească polițele Elenei Udrea! Liderul PMP primește o lovitură neașteptată din partea omului pe care l-a scos din cursa prezidențială. Fundația Mișcarea Populară a lansat o invitație publică fostului președinte al României, Traian Băsescu, de a se alătura fundației, „pentru a continua proiectele începute”.

„Fundația Mișcarea Populară își asumă continuarea procesului de modernizare a României și întărire a statului de drept, proiecte începute de președintele Traian Băsescu. Președintele Traian Băsescu a fost cel care a inițiat și susținut multe dintre reușitele societății românești, fiind parte integrantă a procesului de consolidare a democrației și de construire a statului de drept. Justiția independentă, orientarea euro-atlantica în politica externă și reformarea instituțiilor fundamentale reprezintă reușite la care Președintele Traian Băsescu a avut o contribuție decisivă”, se arată într-un comunicat al Fundației Mișcare a Populară.

În documentul semnat de președintele organizației, Cristian Diaconescu, se mai precizează că „cea mai importantă moștenire lăsată de Traian Băsescu este politica externă consecventă pro occidentală și despărțirea totală a României de practicile regimului comunist”.

„Il invităm  pe domnul Traian Băsescu, Liderul de drept al Miscării Populare, să se alăture Fundației Mișcarea Populară pentru a continua proiectele începute”, se mai arată în comunicat.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.