Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

CTP: Basescu a murit politic. Se comporta ca un las

CTP

Jurnalistul Cristian Tudor Popescu a declarat miercuri ca tacerea lui Traian Basescu in aceasta perioada in care institutiile pe care le le-a aparat  - DNA si SRI - sunt atacate, cand chiar protejata sa - Elena Udrea - le ataca si ea la randul sau este pe cale sa fie arestata, este o dovada a faptului ca el este las si "mort politic".

„Domnul Traian Băsescu, în aceste momente, tocmai a murit politic. Viitorul politic al dlui Băsescu este mort şi îngropat şi, mai mult decât atât, trecutul dlui Băsescu, cel puţin ultimii 10 ani, este şi el mort şi îngropat”, a comentat Cristian Tudor Popescu la Gandul Live.

„Într-o situaţie ca asta, în care s-au pus în discuţie exact statul de drept, activitatea DNA, a SRI, a principalelor organisme pe care dl Băsescu le-a reformat, în aceste momente tace. Dacă mai vine nu ştiu câte zile după scripturi să mai spună ceva, atunci e prea târziu. Să vină să deschidă gura, aşa cum ne-a năucit în ultimele luni de mandat la Cotroceni la pupitru, încercând să îi facă pârtie doamnei Udrea. (...)Traian Băsescu se comportă ca un laş”, ceea ce distruge şi „ultimul mit de imagine al domniei sale”, a precizat Cristian Tudor Popescu.

„El a fost votat pe baza vânjoşeniei, a curajului, a omului cu sânge în instalaţie – cu această femeie, dl. Băsescu a fost 10 ani. Nu comentez cum. Dar i-a fost cea mai apropiată persoană, în unele momente, mai apropiată decât familia. După ce 10 ani ai fost trup şi suflet cu doamna în cauză, acum, când ea este în situaţia în care este, te comporţi ca un laş. Eu. dacă stăteam 10 ani cu o femeie, nu mă răbda inima, demnitatea mea de bărbat, să nu ies şi să nu zic ceva. Nu pot să stau ascuns, cu pătura trasă pe cap şi să spun cât de bine îmi e în sânul familiei. Acum, dl. Băsescu distruge şi acest ultim mit de imagine al domniei sale”, a mai spus Cristian Tudor Popescu.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.