Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Culmea alegerilor locale: Patru bunicuţe, de 78, 87, 90 și 91 de ani candidează

primarie

Două femei în vârstă de 90, respectiv 91 de ani, dar şi o octogenară şi o septuagenară candidează pentru mandate de consilieri locali pe lista UNPR din comuna olteană Sîmbureşti, candidatul de pe primul loc pe lista acestui partid fiind un tânăr de 28 de ani, care este în acelaşi timp şi nepotul uneia dintre vârstnicele candidate.

Citeşte şi: Marian Vanghelie e DISPERAT: Cel care l-a turnat a recunoscut tot ce i-a dat primarului

Candidatul UNPR pentru funcţia de primar al comunei Sîmbureşti, Nicolae Aurelian Răducu (28 de ani), a declarat că doamnele cu vârsta de peste 80 de ani care candidează pe lista UNPR pentru Consiliul Local Sîmbureşti au fost de acord să candideze deoarece sunt prietene ale bunicii sale în vârstă de 78 de ani — şi ea candidat pe aceeaşi listă — Aneta Trache. Nicolae Răducu a menţionat că pe lista de candidaţi a UNPR este şi fratele său, Robert Marian Trache (25 de ani) care ocupă locul al patrulea, dar şi bunica sa, Aneta Trache (78), pe locul cinci. „Bunica mea Aneta, care este o femeie sănătoasă şi activă, a vrut să ne susţină pe mine şi pe fratele meu, şi a fost de acord să candideze. De altfel, doamnele în vârstă sunt prietene şi vecine ale bunicii care au fost, de asemenea, de acord să fie pe lista de candidaţi. Bunica se implică mult în campanie, are mereu la ea plasa cu pliante, le vorbeşte oamenilor, are şi timp pentru asta, este convingătoare, mereu ştie să spună o vorbă bună”, a adăugat Răducu, anunţă Agerpres.

Citeşte şi: Consilierul lui Andrei Chiliman a fost ARESTAT

Acesta spune că bunica sa, de pe locul cinci, are şanse să ajungă consilier local în Sîmbureşti. Pe locul opt pe lista UNPR pentru Consiliul Local Sîmbureşti este o femeie în vârstă de 87 de ani, Dumitra Dragnea, pe locul 11 este o femeie în vârstă de 90 de ani, Elena Călugăroiu, iar pe ultimul loc—12—este o femeie în vârstă de 91 de ani, Maria Olaru. În Sîmbureşti candidează la funcţia de primar reprezentanţi ai UNPR, PSD şi PNL, partide care au şi liste complete de candidaţi pentru consiliul local.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.