Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Cum se lupta Elena Udrea cu ”bestiile” de 10 cm: Am pus capcane și îi adunam cu sacii

elena udrea

Elena Udrea a povestit cum strangea gandaci de 10 centimetri din celula in care a fost inchisa in arestul Capitalei. Inculpata in doua dosare penale, a fost gazda pentru o dezbatere despre situatia penitenciarelor.

Doua luni, cat a stat in arestul Capitalei, Elena Udrea a legat o prietenie spune ea "pe viata" cu o colega de celula retinuta pentru frauda.

Citește și: Lider PSD confirmă: Se va remania Guvernul! E o cerere a partidului / Vezi cine e vizat

"Ne beam cafeaua langa toaleta, intr-un spatiu de 1 mp, langa toaleta, ne ajutam la spalatul pe par, lucruri destul de intime", spune Udrea. "Au fost si semne ca o sa vina si cu mult inainte de a se da decizia, sunt semne evidente", a completat Steliana Rujoiu.

Intr-o dezbatere despre situatia din penitenciarele de la noi, organizata chiar de Elena Udrea, cele doua femei au povestit cum strangeau gandacii din celula, iar unii aveau 10 cm.

Citește și: EXPLOZIV Dan Diaconescu a făcut denunț la DNA! Pe cine a turnat și cum a vrut să scape

" Erau gândaci, se adunau cu sacii, nu cu plicul, în arestul Poliţiei Capitalei, iar în martie, când se încălzise, pusesem 30 de capcane în toată camera, de nouă metri pătraţi, pentru că intrau gândaci de 10 centimetri care se urcau pe pereţi, se urcau în pat.

Îmi amintesc că într-o noapte, pe la patru, ne-am trezit, am crezut că este un şoarece care a intrat în cameră. De fapt, era un gândac uriaş care intase într-o capcană şi se plimba cu capcana prin toată camera.

Citește și: O mare sportivă a României a încetat din viață! Ilie Năstase: E un șoc, nu-mi vine să cred

Am cerut capcane pentru că nu ne puteam lupta cu gândacii. Ce, puteam să nu dormim noaptea să-i păzim sau să ne păzim pe noi de gândaci? Am pus aceste capcane care s-au dovedit relativ eficiente, numai că nu erau dimensionate pe măsura gândacilor. Ele erau gândite să intre gândacul acolo şi să nu mai iasă, ăştia nu puteau intra pentru că erau prea mari. Cam aşa s-au întâmplat lucrurile.", a povestit Udrea.

Citește și: Lege BOMBĂ dată de Victor Ponta: Liviu Dragnea beneficiază direct

Acuzata ca a pagubit ministerul Turismului cu doua milioane de euro dupa ce statul a sponsorizat ''Gala Bute'', Elena Udrea a sustinut ca trebuie gasite solutii alternative pentru conditiile arestului. Persoanele acuzate de fapte savarsite fara violenta ar putea sa fie supravegheate intr-un regim de semi libertate sau sa execute pedeapsa la domiciliu sau la sfarsit de saptamana, asa cum se practica in Spania, a mai spus fosta sefa de la turism.

Citește și: Adjunctul Poliției Capitalei, adus cu mandat la DNA

In sprijinul sau, au venit si ati colegi deputati care au arata ca pentru hrana zilnica a unui detinut se aloca doar 3 lei. Pe langa dosarul Gala Bute, Elena Udrea este urmarita penal si in cazul "Microsoft".

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.