Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Dacian Cioloș, acuzat de Ponta că ar fi purtat negocieri cu Dragnea pentru funcția de premier

facebook.com
Dacian Ciolos

Fostul premier Dacian Cioloş a comentat pe contul său de Facebook comentariile lui Victor Ponta legate de o posibilă negociere cu Liviu Dragnea. "O asemenea bazaconie n-am mai auzit de mult!", a scris Dacian Cioloş.

"Văd ca Victor Ponta a zis azi că aș fi negociat cu Liviu Dragnea să rămân premier în guvernul PSD. O asemenea bazaconie n-am mai auzit de mult!

Nu numai că nu am negociat NIMIC cu Liviu Dragnea, dar am spus public, răspicat, de mai multe ori, că nu aș accepta să fiu Premier sau altceva într-un guvern împreună cu PSD, după alegerile din decembrie 2016. La vremea aceea, am explicat foarte clar și de ce nu am candidat: Am acceptat să conduc un guvern independent care avea între altele, sarcina să organizeze două rânduri de alegeri. Nu puteam fi și arbitru și jucător. Am crezut și cred în continuare că adevărata politică trebuie să fie bazată pe onestitate și pe ținerea cuvântului dat, nu pe minciună și manipulare. Nu inteleg de ce Victor Ponta lansează astfel de dezinformări pe piață, dar vă asigur că voi continua să fac politică așa cum îmi spune conștiința, cu încredere și privind oamenii în ochi. Altfel, mai bine merg și-mi văd de meseria mea", a scris Dacian Cioloş pe contul său de Facebook.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.