Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Dacian Cioloș își arogă succesul liberalizării vizelor pentru Canada

Inquam Photos / Octav Ganea
Inquam Dacian Cioloș

Premierul Dacian Cioloș a declarat vineri că în ultimele zile a avut "contacte intense" cu partea canadiană în problema eliminării vizelor pentru cetățenii români, informează Agerpres. El a precizat că pentru București a fost important ca eliminarea vizelor să aibă loc în 2017 și nu în 2018.

"Am intensificat dialogul cu partea canadiană undeva în vara acestui an. (...) După discuții consistente, am convenit cu partea canadiană că e important ca România să poată ratifica acordul comercial Canada — Uniunea Europeană și să rezolve și această problemă a eliminării vizelor pentru cetățenii români. Am primit atunci promisiunea domnului prim-ministru că vom căuta o soluție. Așa cum ați văzut, s-a găsit acea soluție. Chiar în ultimele zile am avut contacte intense cu partea canadiană. Pentru noi, a fost important să avem confirmarea că ridicarea vizelor se va petrece în 2017 și nu în 2018, așa cum fusese propus inițial", a afirmat Dacian Cioloș, potrivit Agerpres.

Citește și: Miri filmați de prieteni când fac sex după nuntă / VIDEO 18+

Premierul a adăugat că, deși va exista un decalaj de câteva luni între momentul intrării în vigoare a acordului Canada — Uniunea Europeană și cel al eliminării vizelor, este totuși important că s-a găsit o soluție la această situație.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.