Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Dan Andronic anunţă noi dezvăluiri în cazul alegerilor din 2009: 'Pot apărea alte elemente'

Inquam Photos / Octav Ganea
comisia sri Inquam Photos

Scandalul dezvăluirilor despre alegerile prezidențiale din 2009 trece la un alt nivel. Jurnalistul Dan Andronic spune că ar putea oferi noi detalii dacă ar fi chemat la Comisia SRI din Parlament. Adrian Țuțuianu anunță însă că jurnalistul nu va fi chemat.

Citește și: Imagini INCREDIBILE cu Novak Djokovici, la Monte Carlo: Ce a pățit cel mai bun tenismen din ultimii ani / VIDEO

"Intrucat am fost intrebat daca ma voi prezenta pentru audieri in Parlament, vreau sa dau pentru toata lumea urmatorul raspuns: nu am fost anuntat de audierea la Comisia SRI sau oricare alta comisie, iar acum sunt plecat din tara. Dar sigur ma voi prezenta in fata Parlamentului atunci cand ajung in Romania. Mai ales ca voi putea prezenta comisiei date pe care nu le-am dezvaluit in serial, existand posibilitatea ca pana atunci sa apara si alte elemente", a scris jurnalistul pe facebook.

Citește și: USR are un nou deputat: Cine i-a luat locul demisionarului Manuel Costescu

Tutuianu spune ca nu se mai impune audierea lui Dan Andronic in legatura cu afirmatiile acestuia. Șeful Comisiei SRI anunță că joi va fi decisa constituirea unei comisii parlamentare de ancheta in acest caz. Liviu Dragnea si Calin Popescu-Tariceanu, au anuntat ca vor cere Parlamentului infiintarea unei comisii de ancheta.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.