Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Dan Petrescu: Se tot pune accent pe aceste penaltiuri pe care le-am avut. Am primit ce am meritat

www.gsp.ro
Dan Petrescu

Tehnicianul echipei CFR Cluj, Dan Petrescu, a declarat, miercuri, referitor la ironiile venite din partea conducătorilor Stelei cu privire la penaltiurile de care a beneficiat în acest sezon de gruparea ardeleană, că formaţia sa a primit ce a meritat. El a recunoscut însă şi că la meciul cu Dinamo clujenii au primit un penalti discutabil.

"Se tot pune accent pe aceste penaltiuri pe care le-am avut. Au fost cinci penaltiuri acordate, dintre care patru foarte clare şi unul, cu Dinamo, discutabil. Le-am primit, şi noi am avut unul la Botoşani şi nu l-am primit… Până la urmă am primit ce am meritat. Dacă s-ar scoate din regulament penaltiul, n-am ce să mai spun… Penaltiul e penalti… Acum ce să mai fac? Să nu se mai dea?", a spus Petrescu.

Petrescu este de părere că arbitrul partidei de joi cu Steaua va face greşeli din cauza presiunilor din ultima perioadă. "Indiferent cine va fi arbitrul, Haţegan sau altcineva, sigur va greşi pentru că greşelile fac parte din fotbal. Dar sper să nu greşească decisive. Iar după meci să se vorbească numai şi numai de fotbal şi nu de arbitri, ar fi ideal în opinia mea. Principalii actori să nu fie arbitrii şi conducătorii şi nici antrenorii, să fie numai jucătorii. Asta ar face mai bine fotbalului românesc, să nu vorbim mult despre noi, despre arbitri… Noi nu suntem actorii, actorii sunt jucătorii"

CFR Cluj şi Steaua se vor întâlni, joi, de la ora 21.00, în etapa a XI-a a Ligii I.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.