Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Dat ABSENT de presă, premierul Tudose oferă o replică FULGER

Inquam Photos / Octav Ganea
Mihai Tudose

Premierul Mihai Tudose a fost plecat în concediu și chiar de la plecare le-a spus jurnaliștilor că va sta ”doar 3-4 zile”. Pentru că termenul expirase, pe televiziunile de știri s-a difuzat informația conform căreia Tudose și-ar fi prelungit concediul și a absentat de la acțiunile de astăzi ale Guvernului.

ALERTĂ - Un român s-ar afla printre victimele atacului terorist de la Barcelona (presă)

La scurt timp după ce au fost difuzate aceste informații, Mihai Tudose a postat, pe pagina sa de Facebook, imagini cu el și tinerii care au venit în internship la Guvern. Indirect, aceasta a fost o replică dată presei care îl dădea absent din Palatul Victoria.

”În ultima lună, am avut printre noi 100 de tineri excepționali, care ne-au ajutat să găsim soluții la unele probleme birocratice ale Executivului.
Astăzi, am avut bucuria de a mă revedea cu ei și de a discuta despre educație, sistemul de sănătate și infrastructură, despre proiectele IT menite să eficientizeze administrația publică și - în ansamblu - despre provocările cu care se confruntă mediul instituțional din țara noastră. 
Cei 100 de tineri sunt studenți sau proaspăt absolvenți ai universităților de prestigiu din țară și străinătate. Îmi doresc ca, la finalul stagiului, cât mai mulți dintre ei să înceapă o carieră în administrație și să-și valorifice astfel energia și ideile în beneficiul României”, scrie Mihai Tudose.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.