Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Decizie în procesul de fraudă fiscală al lui Leo Messi: Ce au anunțat judecătorii

lionel messi

Leo Messi încasează lovitură după lovitură. A câştigat cu Barcelona doar titlul, a pierdut Liga Campionilor, iar acum o încasează şi în justiţie.

Presa catalană scrie că starul argentinian al Barcelonei, Lionel Messi, a fost declarat nevinovat în cadrul procesului intentat de Fiscul spaniol fotbalistului și tatălui său, pentru o fraudă fiscală de 4,1 milioane de euro din impozite neplătite în perioada 2007-2009, scrie digisport. Asta nu s-a întâmplat însă şi cu tatăl său care riscă închisoarea.

Citește și: O profesoară a fost ruptă în bătaie, în curtea școlii, în fața elevilor, de iubitul gelos, profesor și el / VIDEO

Raquel Amado, reprezentantul Procuraturii la proces a conchis că ”Messi trebuie absolvit de vină”, scrie Mundo Deportivo. În ultima zi a procesului lui Leo Messi și al tatălui său, Jorge Messi, după mai multe zile de audieri, procurorul acuzării a cerut exonerarea decarului Barcelonei. În schimb, procurorul care a cerut absolvirea de vină a fotbalistului cere pentru tatăl acestuia 18 luni de închisoare. Amado consideră că Jorge Messi, spre deosebire de Leo Messi, cunoștea practicile ilicite de eludare a taxelor și impozitelor și era conștient de întreaga rețea de evaziune fiscală făcută în numele fotbalistului. În cazul lui Leo nu se poate dovedi că știa despre cele întâmplate. În urma episodului de astăzi, de la audieri, procesul este considerat încheiat, rămânând doar în pronunțarea sentinței.

Citește și: S-a descoperit ce se întâmplă în creierul celui care crede în Dumnezeu

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.