Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Demnitatea unui ales local sătmărean traseist costă 1.650 lei/kg

Am aflat care este costul traseismului politic în județul Satu Mare, prilejuit de Ordonanța 55 a lui Victor Ponta, valabilă 45 de zile: 16 milioane lei. 

Dacă împărțim această sumă la cei 121 de aleși locali din alte partide politice pe care se laudă ca i-au ciugulit PSD și PLR, respectiv la media de 80 kg al unui ales local, obținem costul politic de 1650 lei/kg pentru demnitatea unui ales local sătmărean.

Iată dovada plății operate din banul public, al tuturor românilor, prin decizia Ministerului Dezvoltării Regionale și a Administrației Publice și prin semnătura ministrului Liviu Dragnea: http://watermark-images.com/UploadedImages/watermark_2az2v5h.pdf. Acești bani au fost alocați de premierul Victor Ponta din Fondul de rezervă al Guvernului către Liviu Dragnea, nerespectându-se criteriile legale de alocare a acestora pentru situații de urgență, nicidecum pentru situații electorale. Din totalul notei de plată a traseismului la nivel național de 152 milioane lei, peste 10% au venit în județul Satu Mare.

 

Responsabil pentru împărțeala locală și atragerea aleșilor locali de la alte partide este Adrian Ștef, președintele Consiliului Județean, ghidonat de Mircea Govor, președintele PSD Satu Mare.

 

Cer Curții de Conturi, Parchetului și DNA să se auto-sesizeze pentru evidenta mită electorală, frauda și traficul de influență asumate din banul public de către partidele aflate la guvernare, în frunte cu Victor Ponta și Liviu Dragnea.

content-image

COMENTARIUL ESTE ASUMAT DE AUTOR
ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.