Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Despărțirea anului în politică: Primarul care o admira pe Elena Udrea, părăsit pentru un milionar

Cea mai frumoasă handbalistă din România şi-a refăcut viaţa. Fosta iubită a primarului din Baia Mare, Cătălin Cherecheş, a trecut la un nou nivel. Adriana Nechita a dezvăluit numele noului său iubit, după despărţirea de primarul din Baia Mare, Cătălin Cherecheş. Handbalista de 32 de ani a postat pe contul ei de Facebook o poză cu Daniel Dan, un celebru milionar din Certeze. Jucătoarea de la HCM Baia Mare a anunţat de curând că va lipsi o perioadă din handbal, din cauza unor probleme de sănătate, însă motivul real ar fi că handbalista originară din Băileşti, este însărcinată, spune prosport.

Vezi şi: Un primar PNL, 'umflat' de procurori: Cu ce l-au prins oamenii legii

Daniel Dan este unul dintre cei mai bogaţi sătmăreni. Acesta este fiul milionarului, Vasile Dan, fondatorul grupului Dan Steel. Dan Daniel a primit anul trecut 33% din acţiunile Dan Steel Grup. Compania a ajuns în 2015 la afaceri de peste 100 milioane euro şi un profit de 2,1 milioane euro. Extrema dreaptă este indisponibilă pentru meciul României cu Norvegia din 13 martie, care contează pentru preliminariile Campionatului European din acest an, dar şi pentru turneul preolimpic care se va disputa în Danemarca, în perioada 18-20 martie.

Ada Nechita a s-a iubit în trecut cu edilul din Baia Mare, Cătălin Cherecheş, cel care o admira pe Elena Udrea când aceasta era căsătorită. Există voci care spun că între cei doi ar fi existat mai mult decât o simplă admirație.

Citește și: Imaginile anului în presa din România! Cum a putut să apară Dana Grecu la Antena 3: Interzis minorilor

content-image

 

content-image

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.