Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Dezvăluire EXPLOZIVĂ din cercul Elenei Udrea: Ea vrea să arunce stigmatul asupra lui Traian Băsescu

Elena Udrea a făcut ceea ce a promis! A dezvăluit multe din subteranele politicii: negocierea pentru procurori, finanțarea campaniilor electorale și ale partidelor politice, mită pentru șefi de servicii secrete și trafic de influență.

Citește și: Udrea a început: A depus la DNA un denunt impotriva sefilor SRI si DNA

Dezvăluirile Elenei Udrea au o singură țintă: Traian Băsescu! Astea e părerea lui Cristian Preda, europarlamentar, fost în PMP, și fost apropiat și al Elenei Udrea și al lui Traian Băsescu.

Citește și: Transcriptul unei părți din dezvăluirile Elenei Udrea

”Denunțul făcut de ‪#‎Udrea‬ la ‪#‎DNA‬ împotriva lui Florian Coldea și „mărturisirile” despre Codruța ‪#‎Kovesi‬ sunt, în opinia mea, simple atacuri politice. Fosta candidată a ‪#‎PMP‬ la prezidențiale lovește astfel în doi demnitari care au fost susținuți de Traian Băsescu și care - până la proba contrară - par să-și fi făcut în mod impecabil datoria față de statul român. Am impresia că, după ce fostul președintele a abandonat PMP, scârbit de ce se petrece acolo, Udrea vrea să arunce stigmatul asupra lui. În această confruntare politică, sunt - evident - de partea lui Traian Băsescu.
Citește și: Dezvăluirile EXPLOZIVE ale Elenei Udrea / VIDEO

Nu merită ingratitudinea celor - nu puțini! - pe care i-a sprijinit și m-aș bucura dacă unii dintre foștii săi aliați din ‪#‎PDL‬ și PMP l-ar apăra acum în fața agresiunilor politice puse la cale de favorita sa din ultima cursă pentru Cotroceni. Independentul care scrie aici I-a rămas fidel...”, e mesajul lui Preda.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.