Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Dezvăluiri cutremurătoare ale mamei româncei care s-a sinucis la Londra: Ce a spus femeia

twitter
Lidia Dragescu 6

Lidia Drăgescu a decis să își pună capăt zilelor aruncându-se de la zeci de metri înălțime de pe cea mai cunoscută catedrală din Londra. Era tânără, frumoasă și cu visuri mărețe. Viața se pare că nu a reușit să îi întoarcă bunătatea pe care ea le-o împărțea celor din jur. Când nimeni nu se aștepta Lidia a ales să își pună capăt zilelor în locul ei preferat din Londra, catedrala Sfântul Paul.

Într-un interviu acordat în direct, prin telefon, în cadrul emisiunii Acces Direct, mama Lidiei Drăgescu a făcut declarații cutremurătoare. Tânăra i-a apărut în vis, iar ceea ce i-a spus a cutremurat-o. "Ea era într-un fel specială. Ea nu a fost deprimată, nu pot să zic. Abia își începuse cariera în medicină, o carieră la care a visat mult timp. Fata mea era tot timpul cu mine, ce anturaj... Abia începuse facultatea, nu avea prieteni acolo. Ea citea acum vreo 4-5 cârți deodată, câteva capitole din fiecare. Nu sunt de acord cu un autor, Dan Brown, mulți oameni mi-au zis că nu e ok. Ea avea altă percepție despre Dumnezeu. Ea nu credea că Dumnezeu pedepsește, nu credea că este răzbunător. Îl iubea pe Dumnezeu. Ultimele clipe au fost miercuri dimineață când a plecat de acasă. A fost o despărțire normală. După m-am trezit cu poliția la ușă. Mi-au spus că a murit. Nu doresc așa ceva nimănui pe pământul ăsta", a spus Isabela Drăgescu pentru Acces Direct.

"E peste ce se poate întâmpla. Da, a visat. Luni dimineață s-a trezit și mi-a zis că a visat că au venit îngerii și au luat-o în Rai. Nu mai țin minte exact. Miercuri seară am ațipit un pic și am simțit o căldură, am simțit-o pe ea. "Mami ți-am spus că voi fi în Rai". M-am sculat din pat și am început să beau apă, le-am povestit băieților: fata noastră e în Rai. (...) Noi ieșeam tot timpul împreună. Nu avea depresie. (...) Ea a murit virgină", a mai spus mama Lidiei Drăgescu.

Lidia Drăgescu era plecată în Londra de câţiva ani, alături de mama şi cei doi fraţi ai săi şi visa să devină neurochirurg. Tragedia a avut loc miercurea trecută şi a provocat durere nemărginită în familia Lidiei Drăgescu, dar şi o imagine şocantă pentru numeroşii turişti care se aflau în Catedrala Sf. Paul, din Londra. Lidia a plonjat de la unul dintre balcoanele catedralei, de la o înălţime de 30 de metri, chiar în mijlocul nu­meroşilor turişti care vizitau monumentul în momentul respectiv.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.