Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

DEZVĂLUIRI în instanță despre Elena Udrea: Ar fi primit o geantă de la o jurnalistă / VIDEO

nasul tv
elena udrea

Ies la iveală noi dezvăluiri din dosarul Elenei Udrea. Aceasta ar fi primit o geantă drept şpagă. Denunţătorii fostei blonde de la Cotroceni s-au contrazis însă în privinţa persoanei care i-a oferit "atenţia" Elenei Udrea.

La şedinţa de marţi instanţa a audiat trei martori, printre care fosta secretară a Elenei Udrea, pe vremea când era ministrul Turismului, şi fosta consilieră personală, Kohalmi Luminiţa. Între declaraţiile celor două din urmă au existat contradicţii cu privire la persoana care, în februarie 2011, i-a trimis Elenei Udrea la sediul ministerului o geantă Louis Vuitton. Fosta secretară de la minister a declarat că la ea ajungeau iniţial toate cadourile primite de Elena Udrea şi că respective geantă ar fi fost primită de la un ambasador.

“Nu îmi amintesc dacă de ziua onomastică sau cu prilejul unui alt eveniment. Doamnei Udrea i-a fost lăsat, de către consilierul personal, un cadou pe care l-am deschis şi am constatat că era o geantă Louis Vuitton.S-a transmis că geanta era din partea unui anume ambasador. I-am dat geanta doamnei ministru. Când am înmânat-o, aceasta mi-a spus să o restitui consilierului pentru că dumneaei nu primeşte cadouri”, a spus fosta secretară, Mariana Mocanu, în faţa judecătorilor.

Fostul consilier personal al Elenei Udrea, Luminiţa Kohalmi, care a înmânat geanta de lux, spune că pachetul a venit din partea unei jurnaliste de origine spaniolă. “În primul an de mandat, o ziaristă, cred că spaniolă, a solicitat un interviu cu doamna ministru. După ce am discutat cu aceasta şi am văzut obiectivele, am consiliat-o pe doamna Udrea să dea acel interviu. Interviul s-a realizat în biroul acesteia de la minister. La plecare i-a pasat doamnei ministru un cadou. După deschiderea pachetului, doamna Udrea a constatat că este vorba despre o geantă Louis Vuitton. M-a pus să o restitui, lucru pe care l-am şi făcut”, a declarat Luminiţa Kohalmi, conform capital.ro.

Citeşte şi: DEZVĂLUIRI Acuzaţii şi legături ciudate între Turcescu, Andreea Marin şi dictatorul Erdogan

Elena Udrea a ajuns din nou, marţi, în fața judecătorilor de la Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie, în dosarul Gala Bute. Martorii au povestit că Elena Udrea primea cadouri scumpe de la ambasadori şi chiar de la jurnaliști, potrivit România TV. Fostul ministru a declarat că refuza toate aceste cadouri. "Din câte îmi amintesc, era vorba despre o echipă de jurnalişti de la un cotidian spaniol, care au venit în România şi care au creat acest incident", a spus Elena Udrea.

Citeşte şi: Un cunoscut luptător român de K1 a fost împuşcat MORTAL în Olanda

Întrebată de ziarişti de ce nu a vrut să primească geanta făcută cadou de spanioli, fostul ministru a răspuns: "Eu îmi permiteam să am genţi cumpărate de mine sau de soţul meu, nu făcute cadou de nimeni. Tot comportamentul meu ca  persoană publică, ministru şi om politic, a fost exact ăsta: întotdeauna am refuzat să primesc orice, în afară de flori". Elena Udrea a mărturisit că atunci când a deschis pachetul adus de jurnaliştii spanioli şi a văzut geanta, s-a simţit "jignită". "Atunci când s-a desfăcut atenţia respectivă, care putea fi orice, un album de poze, un album despre ţara respectivă, şi am văzut despre ce a fost vorba, chiar m-am simţit jignită", a conchis fostul ministru.

Citeşte şi: REPLICA lui Cătălin Predoiu la strategia copy-paste a Ralucăi Prună: Ce spune despre plagiat

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.