Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

DIICOT iese la rampă: ȘAPTE persoane au fost REȚINUTE

enational.ro
DIICOT

Şapte traficanţi de etnobotanice, care vindeau substanţe cu efect psihoactiv mai multor consumatori, printre care se aflau şi minori, pe raza municipiilor Mediaş, Sighişoara şi Târnăveni, au fost reţinuţi de procurorii DIICOT.

Potrivit unui comunicat al DIICOT, Nicolae Bîrcea, Achim Vasile Baciu, Andreas Szekely, Mihai Birton, Florin Micu, Thomas Andreas Keul şi Emil Marius Lăcătuş au constituit o grupare care se ocupa cu procurarea şi vânzarea de substanţe psihoactive.

Citește și: Simona Halep a făcut SCANDAL la Miami: CEARTĂ VIOLENTĂ cu antrenorul / VIDEO

Procurorii DIICOT şi ofiţeri de poliţie judiciară au efectuat miercuri 9 percheziţii domiciliare pe raza municipiilor Mediaş şi Sighişoara, ocazie cu care a fost găsită şi ridicată cantitatea de aproximativ 1,7 kg de materie vegetală, susceptibilă a avea efect psihoactiv, precum şi 6.000 de lei, două laptopuri, o tabletă, 4 telefoane mobile, un pistol cu bile de cauciuc şi muniţia aferentă, 5 arme albe, microcântare, grindere şi ţiple din plastic transparent.

Inculpaţii urmează să fie prezentaţi Tribunalului Mureş cu propunere de arestare preventivă pentru o perioadă de 30 de zile.

Citește și: Fiica de 18 ani a polițistului și-a vândut virginitatea pentru 2,3 milioane de euro: Cumpărătorul e din Hong Kong

Acţiunea a fost efectuată împreună cu ofiţeri de poliţie judiciară din cadrul Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate Mureş, cu suportul de specialitate al Direcţiei Operaţiuni Speciale.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.