Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Dinamo obţine prima victorie în LC, printr-un gol marcat din aruncare de la 9 metri după expirarea timpului regulamentar

Inquam Photos / Octav Ganea
Inquam Dinamo handbal

Campioana en-titre a României la handbal masculin, Dinamo Bucureşti, a învins miercuri, pe teren propriu, formaţia elveţiană Kadetten Schafhausen, cu scorul de 29-28 (14-12), în a treia etapă din Grupa C a Ligii Campionilor. Golul primei victorii din grupă a dinamoviştilor a fost marcat de Sajad Esteki, din aruncare de la 9 metri, după expirarea timpului regulamentar.

Marcatorii echipei dinamoviste au fost Descat 5 goluri, A. Esteki 5, Boskovici 4, Komogorov 4, Mocanu 4, S. Esteki 2, Gayduchenko 2, Mironescu 1, Gavriloaia 1, Bera 1, iar pentru Kadetten s-au remarcat Liniger 10 şi Tominec 4 reuşite.

În primul meci al grupei, Dinamo a pierdut, în deplasare, cu danezii de la Skjern, scor 28-39 (11-19), iar în al doilea a cedat, pe teren propriu, cu RK Gorenje Velenje, scor 26-27 (10-9). Următoarea partidă a campioanei României se va disputa în deplasare, cu norvegienii de la Elverum Handball, în 8 octombrie.

În etapa a III-a a grupei C mai sunt programate meciurile Ademar Leon – Elverum (30 septembrie) şi RK Gorenje – Skjern (1 octombrie). Meciurile din grupa C se vor încheie în 3 decembrie. În grupele A şi B ale Ligii Campionilor evoluează câte opt echipe cu ranking superior în ierarhia continentală, în timp ce din grupele C şi D, inferioare valoric, doar prima clasată va ajunge în optimile de finală.

În sezonul trecut, Dinamo a jucat de asemenea în grupele Ligii Campionilor, dar nu a obţinut calificarea în optimile de finală, conform news.ro.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.