Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Discurs șocant al unui deputat PSD: 'La frumusețe trebuie să ajungă cei potenți, nu cei IMPOTENȚI'

bacalbasa

Medicul Nicolae Bacalbașa a avut un discurs surprinzător miercuri, în Parlament. Aflat la tribuna Camerei Deputaților, social-democratul a declarat că i se pare o incompatibilitate, care îl și îngrijorează, faptul că unele persoane au ajuns aleși în Parlamentul României și, în același timp, sunt și reprezentanți ai unui miliardar.

”Apropo de compatibil și incompatibil cu Parlamentul României, s-a amintit aici de Franța, unde poți cumula funcția de parlamentar cu alte funcții reprezentative. Un extraordinar om de succes în materie de reorganizări - ceea ce mi se pare esențial, pentru că reorganizarea e apropiată de profesia mea, reanimarea - a ridicat problema compatibilității unor structuri realmente necesare pentru țara asta cu reprezentarea în Parlament.

Citește și: Ministrul Justiției, criticat DUR: 'De ce nu sesizează Inspecția Judiciară'

După părerea mea, la frumusețe trebuie să ajungă cei potenți, nu cei impotenți. Deci, din punctul ăsta de vedere, l-aș susține. Dar aș vrea să vă amintesc de altceva, despre Republica Populară Chineză, unde în Parlamentul ei e un număr de peste 100 de parlamentari care sunt miliardari în euro.

Dar cuvântul l-am luat nu din această cauză, ci datorită ipocriziei extraordinare a colegilor mei de la salvamari, sau Salvați Ceva... nu mai știu ce. Pentru că, dacă există ceva care mă îngrijorează, nu e boom-ul economic, ci că în sânul nostru sunt reprezentanți ai unui multimiliadar, care a sacrificat 500 de milioane... (Aplauze) Mă bucur că babuinii României se manifestă în pomul Parlamentului. Deci e agetură străină care poate să cumuleze această filie antiromânească cu reprezentarea în Parlamentul României, ceea ce e mai mult decât banc, e otravă băgată în inima poporului român. Mulțumesc!”, a susținut deputatul PSD Nicolae Bacalbașa.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.