Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Dragnea a trimis PSD-ul la vânătoare de vedete

liviu dragnea

PSD vrea să racoleze personalităţi pe care să le pună pe lista pentru alegerile locale. De asemenea, se caută şi oameni care şi-au construit o bună imagine în domeniul lor. Nu este uitat nici emblematicul „gospodar al cartierului”, aşteptat şi el să se înscrie în partid. Strategia numelor noi are un scop clar - câştigarea de voturi în rândul electoratului care până acum n-avea nicio simpatie pentru social-democraţi, potrivit Digi24.

Liviu Dragnea le-a cerut colegilor de partid să identifice toate personalităţile care pot fi înregimentate politic în perioada următoare. Acestea vor fi tentante cu promisiunea că vor prinde locuri eligibile la locale şi parlamentare.

"Cetăţenii vor avea posibilitatea să propună din cadrul comunităţii respective oameni pe care-i apreciază, care nu sunt membri de partid şi pe care ar dori să-i vadă în consiliul local, oameni în care au încredere, în afară de membrii noştri de partid", a spus acesta.

În teritoriu, operaţiunea se află deja în plină desfăşurare.

"Mi-am propus să am întâlniri în fiecare localitate cu profesori, preoţi, medici, medici veterinari, oameni de afaceri. Undeva la jumătatea lunii februarie veţi avea surpriza să aflaţi că nume importante din cultura românească sunt membri ai PSD şi vor candida în Dâmboviţa", spune Adrian Țuțuianu, liderul PSD Dâmbovița.

"Se va merge direct la fiecare cetăţean acasă, se va spune intenţia partidului de a deschide listele şi să vină dânşii cu propuneri cu cel mai gospodar om din cartier, ca el să fie preluat pe listele PSD", spune liderul PSD Buzau, Marcel Ciolacu.

"Cred că acţiunea door to door, contactul direct cu oamenii, rămâne principalul mijloc de atragere a electoratului, dar sigur că şi Facebook-ul, televiziunea şi presa scrisă...", mai spune Țuțuianu.

Vezi si: EXCLUSIV Frăția Mihalache-Dîncu-Maior-Oprea din Academia de Științe ale Securității Naționale

Vezi si: Bucureștiul va fi ocupat duminica: Zeci de mii de oameni ies in strada

Vezi si: Decizie înfiorătoare a ministerului Justiției: SRI și DNA pot face ce vor de acum încolo

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.