Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Dragnea acuză PRU de legături cu Rusia/ VIDEO

stiripesurse.ro / Florin Puşcaş
liviu dragnea

Afirmații extrem de importante ale lui Liviu Dragnea la adresa unei formațiuni politice. „Finanțare din Est” și „parteneriat cu un partid din Polonia” al cărui lider a fost acuzat și arestat pentru spionaj pentru „mama-Rusie”. Liviu Dragnea a respins vehement orice urmă de colaborare a PSD cu Partidul România Unită, explicând că există foarte multe urme de îndoială față de acest partid.

RĂSTURNARE de situație: Medicii de la Floreasca își retrag demisiile

„Din punctul meu de vedere, România se află în fața unor mari provocări. Unele care se văd, altele care nu se văd. Nu cred că răspunsul la aceste provocări este un partid naționalist sau poate chiar extremist. În acest condiții, noi îi mulțumim foarte mult pentru grijă. Dacă PRU se expandează pentru a ajuta PSD-ul, mulțumim, nu. Nu vrem să avem nici un fel de relație cu un partid naționalist. (...)Nu au nicio legătură cu valorile și principiile noastre. Există un parteneriat cu un partid din Polonia al cărui președinte a fost arestat, din câte am înțeles, pentru chestiuni legate de spionaj pentru Rusia sau cam așa ceva”, a spus Liviu Dragnea.

Afirmația lui Liviu Dragnea a fost făcută în contextul în care Victor Ponta a declarat, miercuri seara, la B1, că a vorbit cu Bogdan Diaconu, preşedintele Partidului România Unită (PRU), căruia i-a spus că îl ajută în această construcţie, dar a menţionat că nu s-a consultat cu conducerea PSD şi că, în opinia sa, acest partid poate face 10% la parlamentare, iar el crede într-un guvern PSD-ALDE-PRU.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.