Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Dragnea și-a pus kippah și a chemat evreii în UE

dragnea

Președintele PSD, Liviu Dragnea, a purtat, în vizita în Israel, o kippah - acoperământ pentru cap - și a transmis ca România poate deveni a poartă de intrare a Israelului către Uniunea Europeană, potrivit unor comunicate de presă.

Presedintele PSD Liviu Dragnea a depus o jerba de flori la Muzeul Yad Vashem, din Ierusalim, chiar in ziua in care s-a comemorat implinirea a 75 de ani de la Pogromul de la Bucuresti. Memorialul Yad Vashem este un edificiu inchinat victimelor Holocaustului.

Delegatia PSD, condusa de Liviu Dragnea, a vizitat Sala comemorativa- o structura conica inalta de 9 metri si gravata in bazalt negru cu numele evreilor din lagarele de exterminare din Europa centrala si de est-, Memorialul copiilor- o constructie impresionanta, in interiorul careia se afla, luminand in intuneric lumanari pentru fiecare suflet de copil pierdut in lagarele naziste si in care sunt citite, in continuu, numele copiilor care au pierit acolo-, Valea comunitatilor si Sinagoga.

"Presedintele PSD a fost profund impresionat de documentarele care ruleaza in interiorul Memorialului cu marturiile zguduitoare ale victimelor care au supravietuit iadului din lagarele de exterminare", se arata intr-un comunicat PSD.

"Avem obligatia morala sa nu uitam niciodata aceste orori si sa nu mai permitem ca, vreodata, omenirea sa mai treaca printr-un astfel de cosmar. Peste suferinta evreilor care au trait in acea perioada neagra din istorie nu trebuie sa se astearna uitarea", a spus Dragnea.

De asemenea, România poate deveni o poartă de intrare a Israelului către Uniunea Europeană, este de părere preşedintele PSD, Liviu Dragnea, care efectuează o vizită oficială în această ţară.

'Este nevoie să fim mult mai activi pentru atragerea de investiţii în beneficiul ambelor ţări, care au un potenţial enorm încă neexploatat. De asemenea, România poate deveni a poartă de intrare a Israelului către Uniunea Europeană. Noi nu putem fi de acord cu decizii din cauza cărora suferă cetăţenii, cum ar fi etichetarea produselor israeliene', a afirmat Liviu Dragnea, conform unui comunicat al PSD.

content-image

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.