Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Dragnea isi lasa fina sef la minister. Tot ce trebuie sa stii despre noul boss de la Dezvoltare

sevil

Fostul ministru al Dezvoltarii, Liviu Dragea isi lasa omul de incredere sa preia fraiele ministerului. Secretarul de stat Sevil Shhaideh, mana dreapta a lui Dragnea in minister, este favorita pentru preluarea functiei si pentru continuarea proiectelor nasului.

Sevil Shhaideh este fina de cununie a lui Liviu Dragnea si a baronului de Constanta Nicusor Constantinescu, aflat in arest la domiciliu, fiind cercetat de DNA in mai multe dosare de coruptie.

"A cununat-o Nicuşor Constantinescu şi s-a băgat şi Liviu Dragnea, să nu fie numai un naş” a explicat pentru EVZ senatorul de Constanta Nicolae Moga, care a subliniat insa ca Sevil Shhaideh este un profesionist.

Relatia de colaborare a lui Sevil Shhaideh cu Dragnea nu a inceput insa la minister, ea a fost coordonator in Uniunea Nationala a Consiliilor Judetene (UNCJR) pe vremea cand organizatia era condusa de Dragnea, in perioada 2007-2012. Cei doi s-au mutat apoi impreuna la ministerul Dezvoltarii.

Citeste si: Noul ministru al dezvoltării va fi Sevil Shhaideh/ surse

Tot in perioada 2007-2012 Sevil Shhaideh colabora si cu Nicusor Constantinescu, fiind director general al directiei de proiecte in Consiliul Judetean Constanta. Iar in perioada 1993-2007 a fost director Sisteme Informatice tot in CJ Constanta.

Si declaratia de avere a lui Sevil Shhaideh dezvalui detalii interesante. Pe langa jobul de secretar de stat care i-a adus in 2014 venituri de 56.364 de lei, ea a lucrat si in cadrul EximBank ca membru CIFGA - o structură care aprobă regimul de acordare a dife­ri­telor facilităţi din portofoliul băncii. Aceasta slujba i-a adus venituri de 60.312.

In plus, tot declaratia de avere indica faptul ca si sotul sau lucreaza in ministerul Dezvoltarii pe care ea urmeaza sa il conduca. Sotul sau are functia de consilier.

SEVIL SHHAIDEH CV.pdf

SEVIL SHHAIDEH - declaratie de avere.pdf

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.