Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Șeful DIICOT intervine în disputa dintre Inspecția Judiciară și DNA

daniel-horodniceanu

Procurorul şef al DIICOT, Daniel Horodniceanu, afirmă, în contextul discuţiilor legate de controlul pe care Inspecţia Judiciară l-a făcut la DNA, că sistemul judiciar nu are nevoie, la acest moment, de niciun fel de alt scandal şi nu trebuie puse "lemne pe foc". 

"Nu aş vrea să mă pronunţ pentru că nu am o situaţie certă în momentul acesta şi nici nu văd că ar fi chiar aşa un scandal. Că dacă putem să nu punem lemne pe foc, asta cred că ar fi extraordinar de bine pentru sistemul judiciar. La acest moment nu are nevoie de niciun fel de alt scandal", a spus Horodniceanu, la sediul CSM.

Adevăratul motiv pentru care Țuțuianu a fost ELIMINAT (presă)


Secţia pentru procurori din Consiliul Superior al Magistraturii (CSM) a luat în discuţie joi memoriul Laurei Codruţa Kovesi, notele transmise de coordonatorul şi membrii echipei care a făcut controlul la DNA, dar şi punctul de vedere al conducerii Inspecţiei Judiciare. 

Memoriul depus la CSM de procurorul-şef al DNA, Laura Codruţa Kovesi, se referă la faptul că nu şi-a putut prezenta punctul de vedere în timpul controlului efectuat de Inspecţia Judiciară (IJ), au declarat marţi, pentru AGERPRES, surse judiciare.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.