Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

EXCLUSIV Ordin de zi pe unitate la UNPR: Apărați-vă generalul!

postaci

Mesaje de acest tip au fost transmise ieri în țară către toți șefii UNPR. Asta înseamnă că toți liderii partidului, de la cel mai mic și până la cel mai mare, să sară în apărarea lui Gabriel Oprea. Nu scapă de sarcină nici parlamentarii care vor trebui să își apere șeful în emisiunile la care participă.

A fost turată la maxim gherila digitală. Postacii au mult de lucru”, susține sub protecția anonimatului un lider al UNPR pentru STIRIPESURSE.RO.

Și din cursul după-amiezii au început să sară unul câte unul lideri ai UNPR. Mesajele sunt destul de bizare pentru epoca în care trăim, dar cei de la UNPR tind să meargă pe un mesaj care seamănă extrem de mult cu cel legionaro-antonescian din anii 40 - partidul, patria și generalul.

Veyi și: UNPR explodează și acuză 'atacul demențial' la Gabriel Oprea

Gabriel Oprea este potrivit acestor comunicate și comunicări publice cel mai bun ministru de interne pe care l-a avut România, țara ar trebui să îi ofere veșnică recunoștință și în principal toți cei care îl contestă sunt plătiți de străini să facă asta. Aduce a discurs patriotard de prost gust din triștii ani 90'.

”Generalul e nervos pe unii. Ordinul a fost dat și nu se execută. S-au ascuns și nu vorbesc pe motiv că se fac de rahat. Și cam au dreptate... Ce să le spui celor de la presă care te sună? Eu unul nu pot să spun porcăria trimisă de ei și prefer să spun că nu sunt la curent să se închid telefonul”, ne-a spus un lider județean al UNPR de această dată tot sub rezerva anonimatului.

Cum deja președintele Iohannis a transmis un mesaj neoficial și pare că mobilizator pentru autoritățile judiciare, celor de la UNPR le este frică de reacția unora din PSD care până în acest moment au fost în sillenzio stampa.

Vezi și: EXCLUSIV Prima reactie a lui Gabriel Oprea

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.