Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

EXCLUSIV - Scut de fier în jurul lui Daniel Constantin. Calculele iernii în PC (surse)

Daniel Constantin

Schimbarea presedintelui PC, Daniel Constantin, dorită de o parte din parlamentarii și liderii județeni PC, e foarte dificilă în acest moment, spun surse din partid, cu toată implicarea lui Cristian Popescu Piedone.

"Daniel e ținut în brațe de Ponta. E principalul sau atuu, il susține și e suficient. N-ai ce să-i faci. La noi s-au făcut calcule, undeva la 70% din președinții de organizații județene îi sunt fideli lui Daniel. A fost inteligent, și-a pus oamenii peste tot astfel încât să nu riște nimic", spun surse din PC care doresc schimbarea liderului.

In ceea ce priveste cea mai vocala razmerita din PC, cea din Ardeal, surse din partid spun ca Daniel Constantin ar fi adoptat și aici o strategie inteligenta, similara cu situatia din PSD. "Li se spune ca n-au adus voturi suficiente, astfel incat sa o lase mai moale", spun surse din PC.

In ceea ce priveste semnalele lui Cristian Popescu Piedone, privind o posibila intentie de a prealua partidul, sursele citate ne-au declarat ca nu inteleg de ce acesta joaca cam singur. "Daca vrea sa faca ceva de ce nu vine sa vorbeasca cu noi sa ne unim?", spun sursele citate.

Citeste si: Piedone aruncă bomba: PC decide după sărbători în ce parte o ia

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.