Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

EXCLUSIV - Senatorul Goțiu confirmă: Cum a fost lovit de Mirel Palada la B1 TV

mihai gotiu

Senatorul USR Mihai Goțiu a fost agresat fizic de sociologul Mirel Palada, fost purtător de cuvânt al Guvernului Ponta, într-o pauză publicitară a unei emisiuni de la B1 TV. Vicepreședintele Senatului confirmă incidentul, într-o declarație pentru STIRIPESURSE.RO, și povestește cum s-a ajuns la conflictul fizic.

Vezi și: FĂRĂ PRECEDENT în România: Mirel Palada l-a bătut, la B1 TV, pe senatorul Mihai Goțiu

„În timpul emisiunii, Mirel Palada a intrat de mai multe ori peste mine în timp ce vorbeam, iar eu am afirmat că am intrat în politică tocmai ca să lupt cu nesimțiții de acest gen. Moderatoarea Nadia Ciurlin mi-a atras atenția să nu mai folosesc termenul nesimțit, iar eu am explicat că am respetat definiția din dicționar. După aceea, s-a intrat în pauza publicitară. Mirel Palada mi-a spus că dacă îl mai fac nesimțit ne întâlnim după emisiune, să am grijă... Eu am explicat faptul că a avut chiar comportament de nesimțit, moment în care a sărit și m-a lovit cu pumnul în față. A fost nevoie să intervină cei de acolo”, a relatat Mihai Goțiu.

Senatorul mai afirmă că în această seară va merge la Institutul de Medicină Legală, pentru a obține un certificat medico-legal, după care îl va da în judecată pe Mirel Palada.

„Culmea, în emisiune urma să vorbim despre evenimentele din 1990, despre Piața Universității, mineri. Nu pot să-l numesc pe Mirel Palada nici huligan, că i-aș jigni pe cei din 1990”, a mai precizat Goțiu.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.