Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

STENOGRAME FANII lui Tăriceanu la ATAC: NU e posibil ca un fost premier să fie cercetat penal/ AUDIO

pixabay.com
diverse, umbra, timp

Scandalul din ALDE  a deviat bine de la problemele interne de partid la răfuielile cu ”SISTEMUL” ale lui Călin Popescu Tăriceanu și fanii săi. Ei îl acuză pe cei din fostul Partid Conservator că nu se bat pentru ei în spațiul public împotriva a ceea ce ei numesc ”abuzurile” sistemului sistemului. S-a ajuns până la a-i condamna pe foștii conservatori pentru propriile probleme în relația cu parchetele și curțile de judecată și culminând prin a se arăta îngrijorați că procurorii anticorupție și-au permis să ancheteze și să trimită în judecată un fost prim-ministru așa cum este liderul lor, Călin Popescu Tăriceanu.

Rovana Plumb anunță o REVOLUȚIE în absorbția de bani europeni: Deblocarea proiectelor mari

STIRIPESURSE.RO a intrat în posesia unor stenograme din cadrul Biroului Politic Central al ALDE și care devoalează un sistem de gândire interesant:

”E foarte simplu să vorbești despre criterii de integritate și să îl acuzi pe Călin Popescu Tăriceanu pe la colțuri, când este singurul om care, din păcate, spun și psd-iștii, ne-o spun nouă, parlamentarilor așa, mai printre dinți, mai pe la colțuri: "Ce bine face Tăriceanu, Ce bine le spune!". Da, da din păcate trăim într-o țară atunci când le spui bine ăstora, ajungi să fii acuzat chiar dacă ai fost prim-ministru și dacă faci politică din '90 încontinuu și ai avut cele mai înalte funcții în stat și nimeni nu te-a putut acuza cu o virgulă cu privire la fapte de corupție, să te trimită în judecată pentru o mizerie de mărturie mincinoasă. Toți știm ce s-a intamplat cu președintele nostru. Şi este foarte simplu atunci când tu, în calitate de copreşedinte, te poziţionezi de cealaltă parte în care se poziţionează Călin Popescu Tăriceanu şi aperi acest sistem împotriva căruia Călin Popescu Tăriceanu luptă. Și este extrem de simplu să spui că tu eşti un om care doreşti binele acestui partid. Sigur, este extrem de simplu doar să spui, nu să faci.”, susține Steluța Cătăniciu, deputat ALDE, membru al Comisiei Juridice a Camerei Deputaților.

Iar un coleg al ei trece de la problemele șefului la ale lui:

”Eu într-adevăr recunosc că nu fac parte din oamenii ăia de calitate de care vorbeați de vreme ce vă spuneți colegi ca fiind penali în fața unei justiții la care dvs vă aplecați foarte  mult și o lăudați și care de un an nu îmi dă motivarea să fiu achitat și aș fi achitat la ora asta dacă aș avea măcar motivarea.

Ca atare, pentru că trec prin loviturile astea prin care trec și nu numai eu și dumneavoastră, pentru că eu cunosc foarte bine Statutul și am văzut că și dumneavoastră îl citiți foarte bine când ați refuzat declanșarea congresului, am văzut că există și Art.56., alin.3 lit.L prin care se cere retragerea sprijinului politic oricărui ministru din partid. Ca atare eu vă propun oprirea discuțiilor și să trecem la vot. Vreți democrație – art. 56 spune că  se poate retragerea sprijinul politic din vicepremier și ministru, nu vă dăm afară, dar tot văd că ne aplecăm asupra Statutului aici , dar afară ne ducem la instanță. Păi când e seriozitate, când mergem la instanță sau când vrem democrație în interiorul partidului?”, a spus Dian Popescu,  președintele ALDE Gorj  (fost senator).

Mai multe Stenograme ALDE:

STENOGRAME ALDE Tăriceanu și paranoia SISTEMULUI care îl vrea terminat/ REACȚIA lui Constantin AUDIO

STENOGRAME din ședința ALDE. SCANDALUL a plecat de la locale. Cum a mișcat Tăriceanu/ AUDIO

STENOGRAME Tăriceanu: Dacă voiam eram primar general! PSD mă susținea/ ATAC la Gabriela Firea

____

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.