Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Meciul meciurilor a început Floyd Mayweather vs. Manny Pacquiao/ LIVE TEXT

box
Meciul s-a incheiat. Se asteapta decizia arbitrilor.
RUNDA 12

O directă de stînga bună a lui Pacquiao. Mayweather răspunde cu un croșeu de stînga. Ambii sărbătoresc la auzul gongului. Să vedem cine a avut dreptate.

RUNDA 11

Mayweather e destul de relaxat, simte că are un ușor avantaj față de adversarul său. Filipinezul a impresionat prin inițiativă, însă puține lovituri și-au atins ținta.

RUNDA 10

O rundă ceva mai echilibrată. Americanul încearcă să iasă la luptă, însă este oprit imediat de Pacquiao, foarte agresiv în acest meci.

content-image

RUNDA 9

Mayweather pare a aștepta un moment de neatenție al lui Pacquiao pentru a-i administra lovitura decisivă. Filipinezul rămîne în centrul ringului și își tot trimite adversarul, însă loviturile sale se opresc în gardă.

RUNDA 8

Pacquiao continuă să fie ofensivă, în timp ce Mayweather refuză să iasă la atac. În ritmul acesta, americanul riscă să pierdă pentru prima oară la profesioniști!

RUNDA 7

Mayweather e certat din colț de tatăl său: ”Floyd, nu înțeleg ce faci! Lovește și tu”. Americanul pare să fi ascultat sfatul, însă doar pentru începutul reprizei, pentru că Manny a revenit la control și a punctat cu o nouă stîngă excelentă.

content-image

RUNDA 6

Pac-Man lovește excelent cu stînga și îl trimite din nou în corzi pe Mayweather. Serie lungă la corp, însă toate loviturile se opresc în blocajul americanului, care îi face semne că nu simte nimic.

RUNDA 5

Mayweather răspunde cu două lovituri de dreapta excelente. În rest, o repriză foarte fragmentată.

RUNDA 4

Pacquiao mult mai agresiv. Repriză cîștigată clar de filipinez, care l-a ținut mai bine de jumătate de repriză în corzi pe Mayweather. O serie importantă de lovituri la care americanul n-a avut reacție, fiind silit să se apere.

RUNDA 3

Apar primele lovituri adevărate, însă tocmai în ultimele secunde ale reprizei. Mayweather stă la cutie momentan și îi permite filipinezului să atace.

RUNDA 2

Pacquiao începe mai decis a doua rundă. Filipinezul trece în centrul ringului și trece la atac. Mayweather e aproape prins în corzi, însă reușește să se strecoare pe stînga adversarului. Pac-Man încearcă o lovitură decisivă în ultima secundă, dar Floyd eschivează excelent.

content-image

RUNDA 1
O primă rundă de tatonare. Floyd încearcă să pună stăpînire pe centrul ringului pentru a dirija desfășurarea luptei. O dreaptă bună a lui Mayweather și un Pacquiao ceva mai puțin ofensiv în acest debut de meci.

După ani la rînd de atacuri, provocări, procese și negocieri, ”Meciul Secolului” dintre Floyd Mayweather și Manny Pacquiao a început. LIVE TEXT by gsp.ro

*****

În topul ”pound for pound” realizat de The Ring, care îi clasifică pe toţi boxerii, indiferent de categorie, Floyd Mayweather şi Manny Pacquaio ocupă locul 1, respectiv locul 3. Între ei se situează Vladimir Kliciko, ucraineanul de la categoria grea care deţine centurile IBF, WBO şi WBA.

Mayweather, 38 de ani, este neînvins în cariera de profesionist, care a început în 1996, în vreme ce Pacquiao, 36 de ani, are 5 înfrîngeri, din 1995 pînă acum. Amîndoi şi-au anunţat de mai multe ori intenţia de a-şi termina activitatea, iar filipinezul a avut în ultimii ani mai multe "evadări" - în politică (este parlamentar în Filipine), în muzică (are nenumărate albume) şi în baschet.

Bursa pusă în joc va fi de aproximativ 300 de milioane de dolari, însă nu va fi împărţită egal între cei doi.

Mayweather va încasa 60%, în timp ce Pacquiao va trebui să fie mulţumit ”doar” cu 40%. În total însă se preconizează că lupta va genera venituri de aproximativ 400 de milioane. Oricum ar fi, este cel mai bogat meci de box organizat vreodată.

Floyd ”Money” MayweatherManny "Pac-Man" Pacquiao
38 de aniVîrstă36 de ani
47-0, 26 KOPalmares57-5-2, 38 KO
363Runde disputate407
24Meciuri cu titluri pe masă19
8Centuri cîștigate6
420 mil. dolariBani cîștigați340 mil. dolari

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.